18.7 C
Karabük
5 Mart Salı 2024

Karabük Havaalanı Eflani'ye yapılmalıydı

Karabük Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Karataş yaptığı açıklamada Karabük Havaalanı Eflani bölgesine yapılmalıydı dedi.

İyi Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi Şahin Karataş sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

KARABÜK HAVAALANI EFLANİ BÖLGESİNE YAPILMALIYDI.

Dün Karabük Belediye Meclisinde bu konu görüşüldü ve AK Partinin yaklaşık beş yıldır istediği ve Karabük Üniversitesi bölgesine kurulmasını talep ettiği şekilde HAVAALANI konusu benim de RED oyu kullandığım 14 red oyuna karşılık 15 kabul oyu ile kabul edildi.

Hayırlı uğurlu olsun.

Karabük’e yapılacak her yatırım Karabük ve Karabüklülere bir hizmettir.

Bu hizmete kim vesile olursa şahsen ben bunu yapan siyasi irade kim olursa olsun saygı duyar takdir ederim.

Ancak sayın Belediye başkanının gerek Karabük stadyumu gerek Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Karabük’e yapılan yatırımlar konusunda ki siyasi iktidara uyarılarının dikkate alınmaması nedeniyle bunun çilesini Karabüklülerin çektiğine, bedelinin Karabüklülere ödetildiğine şahit olanlardan biriyim.

Evet Karabük Üniversitesi bünyesinde belki bir HAVACILIK OKULU (Fakultesi) kurulabilir, üniversite bünyesinde eğitim, sağlık, yangın konularında küçük uçaklar inip kalkabilir ancak gerek Karabük Araştırma Hastahanesi konusunda gerek stad yapımı ve kapasite durumu konusunda yine Karabüke yapılan tesislerde uzun yıllara daha fazla insan nüfüsuna hizmet verecek anlayıştan ziyade GÜNÜ KURTARMA zihniyetiyle hareket edilerek söz konusu tesisler yapılmıştır.

Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi bugün Karabüklüye yeterli sağlık hizmetini verememektedir stadyumun yapımında da aynı eksikler söz konusudur.

O nedenle Karabük’e yapılacak bir HAVAALANI bir defa yapılmalı ve yıllara yüzyıllara hizmet edecek kapasitede ve uygun yerde olmalıdır.

Eflani bölgesine yapılacak bir havaalanı ile Karabük Üniversitesi bölgesine yapılacak havaalanı Karabük ve çevre illere hizmet edecek düşüncede olmalıydı.

Eflani bölgesinin büyüyüp gelişmesine de katkı sunardı. Ayrıca büyük yolcu uçaklarının, nakliye ve askeri uçakların inip kalkmasına göre havaalanı yapımı planlanmalı ve bu proje hayata geçirilmeliydi.

AK Partili belediye meclis üyelerimizin seçimlerde Karabük halkına yıllar önce seçim vaadi olarak taahhüt ettikleri bir projeleri bir oy farkıyla da olsa belediye meclisi toplantısında kabul edildi takdir onların belediye meclisinde herkes hür iradesini ortaya koyarak bir karar vermiştir. Buna saygı duymak hepimizin görevidir.

Endişem ise inşallah daha önce Karabük’e kazandırılan tesislerdeki aksaklıklar burada yaşanmaz yıllar sonra "KEŞKE HAVA ALANINI EFLANİ BÖLGESİNE YAPSAK DAHA İSABETLİ OLURMUŞ "denmez. Hayırlara vesile olsun.

4356

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler