23.2 C
Karabük
24 Nisan Çarşamba 2024

Ak Parti Karabük'te erken seçim heyecanı

Koalisyon hükümeti kurulamadığı için yapılacak erken seçim için Karabük’te de milletvekilleri aday isimleri konuşulmaya başladı.

Gaste Karabük’ün haberine göre; AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, aradan geçen 14 yıla rağmen AK Parti’nin hala bu ülkenin tek teminatı olduğunu ifade ederek, ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yapılacak olan erken seçimde tek başına iktidar olacaklarını da sözlerine ekleyen Saylar, “ Koalisyon süreçlerinde, hükümet kurulamayınca, kurulan hükümet nasıl yürüyecek. Ülkemizdeki insanlar bunu hesap etmeli. Biz iktidara gelmek istiyoruz ama diğerlerine baktığınızda HDP seçime gitmek istemiyor ve barajın altıma kalma korkusu var. Bu ülkede AK Parti düşmanlığı PKK ile kol kola gezenleri milletimiz iyi hesap etsin. Biz bu ülkeye hizmet ediyoruz. MHP zaten hiçbir zaman iktidar olmayı düşünmüyor, CHP’de 30’u geçememiş. O zaman AK Parti dışında da bu ülkeyi yönetmek için ortaya çıkan yok. Milletimiz şuan ki ortamı görerek elini vicdanına koyup ona göre sandıkta gidip oy vereceğini düşünüyoruz. AK Parti şuanda ülkeyi yönetmek için talip birileri de muhalefet olmak için talip. Karabük’te de 2-0 alacağımıza inanıyoruz” dedi.

KARABÜK’TEN KİM ADAY OLACAK

7 Haziran seçimleri için Karabük Milletvekili adaylarının belirlenmesinde Mehmet Ali Şahin’in etkili olduğu kamuoyunda konuşulmuştu. Erken seçimde 3 dönem yasağının kalkması halinde şimdi herkes soruyor Mehmet Ali Şahin Karabük’ten aday olacak mı?

Karabük’ten aday olacak ise 2. sıra milletvekili aday kim olacak?

1567

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler