21.1 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

Eskipazar Tamışlar Köyü'ndeki yangın

Karabük’ün Eskipazar İlçesi’ne bağlı Tamışlar Köyü’nde, 7 evi soyduktan sonra yakan 2 kişiyi traktör lastiği izleri ele verdi. Delilleri yok etmek için evleri ateşe veren 23 yaşındaki R.D. tutuklanırken, 29 yaşındaki M.Ş. ise aranıyor.

Geçen 3 Ocak tarihinde, Eskipazar’ın Tamışlar Köyü’nün 13 haneli Emiroğludere Mahallesi’nde bulunan, kış aylarında kimsenin oturmadığı 7 ahşap ev ile bir ambar yandı. Jandarma, kundaklama şüphesi üzerine araştırma başlattı. Köyde traktör ve otomobil lastiği izlerine rastlayan, 18 plakalı bir otomobilin köyün çıkışında kaza yaptığını belirleyen jandarma ekipleri, lastik izlerini karşılaştırarak traktörün R.D.’ye ait olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri, Çankırı’nın Çerkeş İlçesi’nde yaşayan R.D.’yi gözaltına alırken, evinde köydeki evlerden çalınmış birçok eşyaya rastladı. Daha önce hırsızlık suçundan tutuklanan R.D. ve M.Ş.’nin çaldıkları eşyaları traktöre yükledikten sonra köyden ayrıldığı, bir gün sonra bir otomobille köye gelerek delilleri yok etmek için evleri ateşe verdikleri belirlendi.

Bugün adliyeye sevk edilen R.D., hırsızlık ve kundaklama suçlarından tutuklandı. Jandarma, M.Ş.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

1311

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler