20.9 C
Karabük
19 Nisan Cuma 2024

Gözlerden ve gönüllerden uzak

Bugünkü başlığımızı Karabükspor için kullandık. Karabükspor’un çamlıktaki antrenman sahası ve yanındaki idari binasında bulunduğu, H. Feridun Tankut tesisleri, 2017 yılında Eğitim ve Araştırma Hastanesine devri yapılacak.

Karabükspor nereye gidecek?

Yazıköy’e.

Yazıköy’de ne var?

İl Spor Müdürlüğünün 20 – 30 dönümlük yeri var. Bu kadar dönüm yere, hem antrenman sahaları hem de tesis yapılacakmış.

Nasıl olacaksa.
Oldu olacak.
Karabükspor’un ismi de, Yazıköy Karabükspor olsun.

Karabükspor’un oraya tesis yapması Yazıköy’e bir şey kazandırır mı?

Hiç bir şey kazandırmaz.

Aksine çok şey kaybettirir.
Gözden uzak.
Gönüllerden de ırak olur.

Yabancı bir takım gibi olur.

En azından Hasta tabir ettiğimiz taraftarlar idman seyrediyor. Takımın teknik Direktörü ve futbolcularını şehirde görme fırsatı buluyordu.

Karabükspor kendi taraftarına yabancılaşmış olacaktır. Kardemir Karabükspor ismi, sadece isimde kalacaktır.
Karabükspor’u belki Yazıköy dolayısı ile Safranbolu sahiplenecek. Maçlara gelip, Karabükspor’u destekleyeceklerdir. Karabükümüzün merkez sınırları içinde hiçbir yer bulunamadı.

Takım şehir dışına çıkartılıyor. Bakın, Kayabaşı Mahallemiz ile Keltepe arasında da o kadar güzel yerler var. Havadar yerler var.
Mesela Belen köyü civarı. Bu şekilde, yine Teknik heyet çalışan personel, futbolcular, Karabük’ün içinde olacaklardır.

Şayet Karabükspor’un şehir dışına taşınması gerçekleşir ise, Bu şu demektir. 2 yıl içinde de Kardemir’den kopacak demektir.

Bunun sonucu da, Amatör lige kadar gidiş demektir. T.T.K.i Zonguldak’tan elini ayağını çektikten sonra ne oldu bir hatırlayalım. Şayet T.T.K. lojmanı da boşalttırsaydı. Vey hallerine olurdu. Bizde de çamlıkta bulunan Metin Türker Tesisleri ile alt yapı tesislerini, Kardemir ben kullanacağım derse!

Beyler, Ağalar. Karabükspor’u Karabüklülerden, Demir Çelik İşletmelerinden (eski ismi) Kardemir’den soğutmayın. Vebali ağır olur. Bırakın Kulüp ve tesisler. Kardemir Sınırları içinde kalsın. Çamlıktaki antrenman sahası kadar bir saha. Bu sınırlar içinde bir yere yapılır. Kapullu’ya yapılır. Kayabaşı’na yapılır. Kardemir oralardan yer alır yapılır. Bu şekilde de, Kardemir Karabükspor Süper Ligde kalıcı olur. Diğer şekli ile 2018 – 2019 sezonunda düşmemeye oynar. 500 – 600 seyircisi ile, bizden söylemesi.

Bir kamuoyu yoklaması yaptırın bakalım. Ne cevaplar alacaksınız. Bırakın Yazıköy’de amatör takımlar maçlarını yapsınlar. Birde onlara mani olunmasın.

19263

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler