12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

Her Telden (28.Kasım.2018)

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “ADAYLARIMIZ İL/İLÇE TEŞKİLATLARININ GÖRÜŞÜ VE BİRKAÇ AŞAMALI OLARAK BELİRLENİYOR..”

AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ, tüm adaylarının kısa süre içinde belirleneceğine söyleyerek “AK PARTİ’DE ADAYLIK BİRKAÇ AŞAMALI SINAVDAN GEÇEREK BELİRLENİYOR..” dedi.

Bu nokta da İl ve İlçe Teşkilatlarının görüşü, Kamuoyu anketleri, Temayül yoklamaları ve bunların yanı sıra özel olarak geniş bir çevreden alınan bilgiler bir araya getiriliyor, ortaya ADAY PROFİLİ çıkıyor, anlamında bilgiler veriyor.

Belediye Başkan Adaylarının tamamlanması ile, yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Sayın ALTINÖZ tüm Belediye Başkanlıklarını alacaklarını ileri sürdü.

“24 HAZİRAN GENEL SEÇİM SONUÇLARINI KİMSE AKLINDAN ÇIKARTMASIN.AK PARTİ KARABÜK’ÜN TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI KAZANACAK, İL GENEL MECLİSİ’NİN TÜMÜNÜ ALACAKTIR..” yolunda iddialar dile getirdi.

Parti çalışmalarının tüm adayların belirlenmesinden sonra, BÜYÜK HIZ KAZANACAĞINA DA işaret eden AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ, bu konuda “ZATEN TÜM KADROLARIMIZ HAZIR.ÖZELLİKLE KADIN KOLLARIMIZ VE GENÇLİK KOLUNDA Kİ YENİ YAPILANMA SEÇİME HAZIR..” dedi.

AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ Karabük seçmenini ne kadar ciddiye aldıklarını Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I Belediye Başkan Adayı yapmakla gösterdiklerine dikkat çekerek “KARABÜK YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GELECEKTİR..” dedi.

AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ en yakın Siyasi Parti ile “EN AZ 4 MİSLİ OY FARKIMIZ VAR.BU OY FARKLARININ KAPANMAYIP, DAHA DA AÇILACAĞINI SÖYLEYEBİLİRİM.TÜM BELEDİYELER VE İL GENEL MECLİSİ’NİN TÜM ÜYELERİNİ AK PARTİ KAZANACAKTIR..”iddialarını dile getirdi.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI KISA SÜRE İÇİNDE BELİRLENECEKMİŞ.

 

YİNE/YENİDEN YAZIYORUZ “31 MART 2019 YEREL SEÇİMİNDE,  OY DENGELERİNİ,  KARDEMİR/ÖZÇELİK-İŞ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÇOK ETKİLER..”

MART 2019 YEREL SEÇİMLERİN DE, oy dengelerini etkileyecek, en ciddi gelişme KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında yapılacak olan TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ olacaktır.

SÖZLEŞME YILBAŞINDAN İTİBAREN RESMEN BAŞLAYACAKTIR..

MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNE sarkacağı kesin, TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ Karabük’te oy dengelerine etki yapacak, çok etkin bir sosyal olay olacak ve buna dikkat edin.

ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları da bunu çok iyi bilen Cemiyetçiler ve çok iyi bir SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAKLARI kesin.

Kaldı ki ; KARDEMİR işçisi SÖZLEŞME noktasına usul/usul konsantre olmaya başladı ve gelişmeleri de hem yakından hem de büyük bir titizlikle izledikleri, bize yollanan bazı yorumlardan anlaşılıyor.

Bunun yanı sıra EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN çok ciddi bir kitle var Karabük’te, ilk bakışta, Karabük’te böyle bir kitle yok gibi görünüyor, ancak, bu değişikliği bekleyen çok ciddi bir kitle var bu Kentte.

YEREL SEÇİMLER ÇOK SIKI MÜCADELEYE SAHNE OLACAK GÖRÜNÜYOR.

 

AK PARTİLİ BİRKAÇ KARDEŞ “SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN ÇOK CİDDİ BİR TOPLUMSAL KARŞILIĞI VAR VE ÖZELLİKLE AK PARTİ’DEN OY ALIR…”

Dün bir işyerinde birkaç Kardeş oturduk sohbet ettik, AK Partili olarak bildiğimiz birkaç Kardeşimiz “BU SEÇİMLER ÇOK İLGİNÇ GEÇECEK VE ÖZELLİKLE FETÖ OLAYI ÇOK KULLANILACAK..” dedi.

FETÖ OLAYI ÇOK KULLANILACAK lafına pek anlam veremedik.

İlerleyen zamanlarda görürüz bunun gerekçesini herhalde.

Bu arada MHP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, Sayın RAFET VERGİLİ’NİN, bu defa da seçimi alabilecek durumda olduğuna bizzat AK Partili Kardeşler vurgu yaptılar.

“ÇOK BÜYÜK OY FARKI KİMSEYİ YANILTMASIN..” diyorlar ve Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bir sloganına takıldıklarını söylüyorlar “NEYMİŞ O SLOGAN..?” diye sorduk.

“KARABÜK İNSANI YAPILAN HİZMETLERİN KARŞILIĞINI VERİR..” Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bu sloganını çok sevdiklerini ve bu sloganın tutacağını söylüyorlar.

Demek Sayın VERGİLİ’NİN böyle bir sloganı varmış ve “KARABÜK İNSANI YAPILAN HİZMETLERİN KARŞILIĞINI VERİR..” gerçekten ilginç, bana oy verin talebini dile getirirken, hizmetlerini de anlatıyor.

Sayın RAFET VERGİLİ’NİN ÇOK CİDDİ TOPLUMSAL KARŞILIĞI VAR diyorlar..

Ve özellikle “AK PARTİ’DEN ÇOK BÜYÜK OY ALACAK..” diyorlar.

 

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN ESNAF BİR KARDEŞ “İNŞAALLAH SAYIN DURMUŞ YALÇIN İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUR, OYUMU ALIR..”

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN esnaf bir Kardeş “İNŞAALLAH SAYIN DURMUŞ YALÇIN İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUR, BENDE GÖNÜL HOŞLUĞU ve GÖNLÜME SİNE/SİNE KENDİSİNE OY VERİRİM..” dedi.

NEDEN DİĞER PARTİLERE OY VERMİYORSUN diye sorduk “KURULDUĞUNDAN BU YANA HEP AK PARTİ’YE OY VERDİM.HEM GENEL SEÇİMLERDE, HEM YEREL SEÇİMLERDE HEP AK PARTİYE OY VERDİM.BU SEFER KATİYYEN VERMEM..” dedi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILMIŞ bu küçük esnaf kardeşim ve MHP’YE DE o yüzden oy vermiyor, CHP’YE ise TÜRKÇE EZAN noktasında kızmış, o zaman ya SP’YE veya İYİ Partiye oy verecekmiş.

EN İYİ İYİ PARTİ DİYOR O KARDEŞ.

Hele/hele Sayın DURMUŞ YALÇIN Karabük Belediye Başkan Adayı olursa daha içine sinerek oy verecekmiş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi içinde tanıdık/eş/dost arayacağını söylüyor.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN ÇOK İNSAN VARMIŞ KARABÜK’TE.

O küçük esnaf kardeş “ara/sıra bir araya gelip dertleşiyoruz..” diyor

 

AK PARTİ’DE SİYASET YAPAN, ÇOK ETKİN GÖREVLERDE BULUNMUŞ, TOPLUMUN KILCAL DAMARLARINA BİLE ETKİLİ BİR İSİM “BAĞIMSIZ BİRİ.”

AK Parti içerisinde Siyaset yapan, çok önemli görevlerde bulunmuş, önemli görevlere talip olmuş ve en önemlisi Karabük Toplumunun KILCAL DAMARLARINDA bile sevgisi, etkisi olan bir isimler görüştük önce ki gün.

“AK PARTİ BAŞVURU YAPMADAN ADAY BELİRLEME NOKTASINDA ANORMAL BİR SIKINTI, ANORMAL BİR TEPKİ İÇİNDE..” dedi ve bunun tabanı anormal biçimde rahatsız ettiğine işaret etti.

Daha sonra da “ABİ ŞİMDİ DÜŞÜN, AK PARTİ İÇİNDE SİYASET YAPMIŞ, AK PARTİYİ BİLEN, TABANI TANIYAN, BÖLGESEL YÖNÜ DE OLAN BİR KARDEŞİMİZ BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLSA NE OLUR..?” diye sordu.

“AK PARTİ AÇISINDAN HOŞ OLMAZ ELBET..” dedik.

“TEMAYÜL YOKLAMASINA ÇAĞIRILAN, PAZAR GÜNÜNÜ O İŞ İLE GEÇİREN 220-230 AK PARTİLİ, ŞİMDİ BİZ NİYE OY KULLANDIK.KULLANDIĞIMIZ OYLAR DEĞER GÖRMEYECEKTİ, NİYE BİZİ OY KULLANMAYA ÇAĞIRDILAR.BUNUN MİLLİ İRADE NERESİNDE..” falan diye yakındı..

Sonra da “ABİ AK PARTİ TABANINI İYİ BİLEN, İNSANLARLA İYİ İLİŞKİSİ OLAN, BİLİNEN, SEVİLEN BİR AK PARTİLİ KİŞİ, BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLSA, AK PARTİ İÇİNDE Kİ BU TEPKİ NEDENİ İLE SEÇİMİ ZORLAR.BAK KAZANIR DEMİYORUM AMA ZORLAR..” dedi.

AK Parti Karabük camiası içerisinde BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA kimse söz söyleyip, eleştirel yaklaşım göstermiyor, ancak, başvuru yapmayan bir ismin ADAY YAPILMASI tabanda müthiş rahatsızlık yaratmış görünüyor..

O Kardeşimiz bize bunları anlattı..

 

CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN MEHMET DURUM “İLK SEÇİM BÜROMUZU, AK BANK ESKİ ŞUBESİ KARŞISINDA TUTTUK..” DEDİ.

Geçtiğimiz akşam, KARABÜKSPOR Eski Başkanı Sayın ZİYA ÜNSAL Kardeşim ile, BİRİKİM DÖVİZ’E Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN bir çayını içelim diye yayına uğradık, bir hayli sohbet ettik.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN SÖZ ETTİK FALAN..

Sonra BİRİKİM DÖVİZ’İN önünde CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın MEHMET DURUM’U gördük, yanında birkaç kişi daha vardı, ayak üzeri sohbete başladık, Sayın MEHMET DURUM “İLK SEÇİM BÜROMUZU TUTTUK, ORAYA BAKMAYA GELDİK..” dedi.

Sayın MEHMET DURUM’UN Seçim Bürosu olarak tuttuğu yer, BİRİKİM DÖVİZ’İN hemen yanıbaşı ve AK Bank Karabük Eski Şubesi’nin karşısı bizde hayırlı olsun dedik elbet..

Ayak üzeri de olsa bir süre sohbet ettik Sayın DURUM ile.

Baktık CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın MEHMET DURUM ve beraberinde ki arkadaşları “HAYLİ UMUTLULAR VE BİZ BU SEÇİMİ ALACAĞIZ..” görüşündeler..

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLK SEÇİM BÜROSUNU TUTMUŞ BİLE.

 

CHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI MİMAR SAYIN ELİF KÖSE “BASKILARA DAYANAMAYARAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI MI OLUYOR..?”

CHP Safranbolu İlçe Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE, GEREK Genel Merkez düzenden, gerek CHP tabanında, gerek geniş bir seçmen kitlesinden “UZUNCA BİR ZAMANDIR ÜZERİNDE KURULAN, SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OL..” yolunda ki baskıya fazla dayanamadı galiba.

Sayın ELİF KÖSE’NİN gelen bu önerilere direnmeye çalıştığı anlatılıyor.

Daha sonra da “ÜZERİNDE Kİ BU BASKI O HALE GELDİ Kİ, ARTIK DAYANMASI/DİRENMESİ ÇOK ZOR VE GÖRECEKSİNİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY /ADAYI OLACAK..” gibi yaklaşımlar gösteriliyor.

Şu ana kadar CHP Safranbolu Belediye Başkanlığı için, bir tek başvuru Sayın İSMET SARAÇOĞLU’NDAN gelmişti, ancak, CHP Genel Merkezi’nin bir başka isim arayışı içinde olduğu da kulislere yansıtılıyordu..

Mimar Sayın ELİF KÖSE, Safranbolu Belediyesi’nde çalışmış, İlçeyi çok iyi bilen, İnsanlarla çok sıcak ilişki kurabilen ve CHP’NİN Bayanlara yönelik tavrına cevap olabilecek bir isim olarak görülüp/gösteriliyor..

Sayın ELİF KÖSE’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI gösterileceğine kesin diyenler var..

CHP SAFRANBOLU’DA BAYAN BİR İSİMLER YARIŞA GİRİYOR GALİBA.

 

“ESAS BÜYÜK MÜCADELE, İYİ PARTİ SAYIN DURMUŞ YALÇIN’I İKNA EDİP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPABİLİRSE YAŞANIR , ŞANSLAR EŞİTLENİR.”

Dün bir grup arkadaş oturduk sohbet ediyorduk, AK Parti sempatizanı olduğu bildiğimiz, hatta belirli bir süre Parti Kademelerinde de çalışmış bir/iki Kardeşimiz de vardı aramızda.

Esas onların değerlendirmelerini almaya gayret ettik.

“11 ADAY/ADAYI YOK SAYILDI, 220-230 TEMAYÜL YOKLAMASI DELEGESİNİN KULLANDIĞI OYLAR YOK HÜKMÜNDE KABUL EDİLDİ VE BAŞVURU YAPMAMIŞ BİR İSİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTERİLDİ.HİÇ DEĞİLSE NEZAKETEN BİR BAŞVURU YAPTIRILMIŞ OLSAYDI..” gibi yakınmalar dile getirdiler..

Daha sonra da, bir Kardeşimiz “EĞER İYİ PARTİ Sayın DURMUŞ YALÇIN’I BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTEREBİLİRSE, ŞANSLAR EŞİTLENİR VE İYİ PERFORMANS GÖSTEREN SEÇİMİ ALIR..” tahminin de bulundu..

Bu tahminini güçlendirmek için de “KİMSE, BENİM KARABÜK’TE ALDIĞIM OY, DİĞERLERİNİN 4 MİSLİ FAZLA DİYE SEVİNMESİN.HERKES ŞUNU İYİ BİLİYOR Kİ, 2009 YILINDA DA, 2014 YILINDA DA AK PARTİ OYLARI, RAKİP PARTİLERDEN 4 MİSLİ FAZLAYDI..” falan dedi.

AK Partili olduğunu bildiğimiz kardeşlerimiz “Sayın DURMUŞ YALÇIN, İYİ PARTİ ADAYI OLURSA, AK PARTİDEN ŞU KADAR OY ALIR DİYEREK BİR RAKAM SÖYLEDİLER..” ancak bu rakamı bir kenara not et, sakın yazma, yazmanız olmaz, diye de sıkı/sıkı tembih ettiler.

KAMUOYU Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN ADAYLIĞINI BEKLİYOR..

 

BİR OKURUMUZ “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ PROJELERİNİ NEDEN YAZMIYORSUNUZ..?” ŞEKLİNDE BİZE ELEŞTİRİ GETİRMİŞ, ANCAK..!!

Bir Okurumuz “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI YAZIYORSUNUZ, PROJELERİNİ NEDEN YAZMIYORSUNUZ..” şeklinde bir yorum göndererek bize eleştiri getirmiş.

ANCAK, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI HENÜZ İŞİN BAŞINDALAR..

Mutlaka TEMEL NOKTALARDA Projeleri vardır, ancak, o projelerini ete/kemiğe büründürmeleri, kaynaklarını nereden bulacaklarını etüt etmeleri zaman alabilir..

Şurası bir gerçek ki, KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI olacak ismin, KULLANABİLECEĞİ ÇOK ÖNEMLİ KAYNAKLAR var, örneğin KARABÜK BELEDİYESİ ESKİ BİNASI, nereden baksanız 20-25 milyon lira ederi var.MARZİNÇ’TEN gelecek para mart ayı sonunda bitmiyor galiba ve aylık 1.5 milyon gelecek.

ÜNİVERSİTE MAHALLESİ’NDE Kİ “SOSYAL DONATIM ALANI..” büyük gelir getirir..

YAKINDA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA BAŞLARLAR..

745

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler