20.9 C
Karabük
19 Nisan Cuma 2024

Yenice'de yangın korkulu anlar yaşattı

Karabük’ün Yenice ilçesinde geceyarısı başlayan yangın korkulu anlar yaşattı. Yenice Belediye binası karşısında çarşı merkezde beş katlı evde meydana gelen yangın çevreye yayılmadan kısa sürede kontrol altına alındı.

Yenice Belediyesi İtfaiye ekiplerine vatandaşlarında yardımcı olmasıyla kısa sürede kontrol altına alınan yangın şehir merkezinde faciaya neden olmadan söndürüldü.

Hamit Özgün’e ait evde çıkan yangının henüz nedeni belirlenemedi. Maddi hasarın meydana geldiği yangında yaralı ve can kaybı olmadı.

Ev sahibinin alevler arasında çatıya çıkıp yangını söndürmeye çalışması dikkat çekti.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı olay yerinden yaptığı açıklamada "Merkez Mahallemiz pazaryeri mevkiinde 5 katlı bir apartmanın çatı katında başlayan yangın bitişik durumdaki diğer 3 apartmanın çatısına da sıçradı. Binaların bitişik olması ve sokağın darlığı nedeniyle itfaiye ekiplerimiz müdahele sırasında zorlandı. Ancak elimizden gelen tüm gayret ile yangını daha da büyümeden ve apartmanların alt katlarına sıçramadan kontrol altına aldık. Soğutma çalışmaları halen devam ediyor. Maddi hasar olmakla birlikte herhangi bir can kaybı olmaması ve herhangi bir vatandaşımızın zarar görmemesi bizi sevindirdi şükür ediyoruz." dedi.

 

 

2769

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler