22.4 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

KGC Başsavcı Hakan Arslan'ı ziyaret etti

Karabük Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkan Nimet Soylu, Genel Sekreter İsmail Özcan, Mali Sekreter Metin Kaya ve Eğitim Sekreteri Serap Karaoğlu ve Başkan Atilla Karaarslan’dan oluşan KGC yönetimi Karabük’e yeni tayin olan Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’ı ziyaret etti.

KGC Başkanı Atilla Karaarslan Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’a; "Karabük Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri olarak yeni görevinizde başarılar dilemek ve hoş geldiniz temennisinde bulunmak için ziyaretinize geldik. Basın mensuplarıda kamu görevi yapmaktadır. Kamuoyunu bilgilendirilmesi konusunda sizlerin bize her zaman yardımcı olacağınıza inanıyoruz, görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Nazik ziyaretinizden dolayı şahsınıza, Karabük Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 ay önce Karabük’e tayin oldum ve göreve başladım, Bu süre içersinde öncelikle Karabük halkının gerek bürokratların, gerekse diğer kurumların gösterdiği ilgiden dolayı şaşırdığımı ve tabiki çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum, sağ olsunlar gelen konuklarımız eksik olmadı. Bu süre içinde Karabük’ü, adli personelimizi tanımaya çalıştım. Karabük güzel bir şehir, Karabük sanayisi ile doğal güzellikleri ile insanları ile gerçekten tipik bir Anadolu kenti. Burada severek çalışacağıma inanıyorum Karabük için, halkımız için hayırlı hizmetler vereceğimize inanıyorum. Basın mensuplarının her zaman yanındayız, görevimizin elverdiği müsaade ettiği ölçülerde, basın mensuplarının adliyemiz tanıtmaya halkımızı bilgilendirmeye basın mensuplarımıza büyük görev düşüyor, bu yardımlarınızdan dolayı peşinen teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte elele verip kamuoyunu doğru bilgilendirmesi yönünde önemli adımlar atacağımıza düşünüyorum. Karabük adli yönden çok sıkıntılı bir yer değil 110 bin nüfusu olmasına rağmen bir çok ciddi soruşturmaların olduğu veya asayişi bozuk olduğu, her gün insanların öldürüldüğü bir yer değil, bu hem benim için hem hakim ve savcılar içinde tabi önemli bir konu. Karabük’te tabi Kardemir’den dolayı 10 bin işçi nüfusu var bunun dışında üniversite gerçekten önemli bir gelişim kaydetmiş 22 bin öğrenci var her yönüyle gelişen bir şehir. Karabük’e tayin olduğumdan dolayı ben çok mutluyum inşallah halkımızda bizden memnun olur. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, her zaman basın mensuplarımıza ve tüm halkımıza kapımız açıktır." dedi.

1526

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler