12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

Rafet Vergili: Kasamızda 21 Milyon TL var

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bugün düzenlediği basın toplantısında AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Rafet Vergili toplantının ilk bölümünde şimdiye kadar yaptığı hizmetlerin kısa özetini açıkladı.

"Karabük ona mı inanıyor bize mi inanıyor"

Son iki gündür sosyal medya hesabından Karabük Belediyesinin borç batağında olduğunu iddia eden AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal için "Karabük ona mı inanıyor bize mi inanıyor herkes çok yakında görecek" dedi.

Elinde pankartlarla geziyor Karabük Belediyesinin şu kadar borcu varmış, Karabük Belediyesi böyleymiş, şöyleymiş bugüne kadar Karabük belediyesinden alacağım var alamadım diyen işçimiz, memurumuz, müteahhitimiz duydunuz mu? Belediye muhasebe sistemini bilmiyor, borç stokları nasıl hesaplanır bilmiyor, para nasıl hesaplanır bilmiyor, birilerinden aldığı bilgilerle prestij kaybı yaratmaya çalışıyor.

"Kasamızda 21 Milyon TL para var"

Vergili; "Karabük Belediyesinin şu an kasasında 21 Trilyon TL para var borcu olan bir belediyenin kasasında 21 Trilyon TL ne işi var?" dedi.

"Canlı yayına gel konuşalım"

AK Parti Adayı Uysal’ı canlı yayında konuşmaya davetini tekrar eden Vergili; "İstediği maliye uzmanı, profesörle gelsin anlatayım"

"Anketleri görünce agresifleşti"

"Atanmış adayın agresif tutumlarının nedeni şu Karabük’teki anket sonuçlarınının aramızdaki oy farkı yüzde 14’lerin üzerinde olduğunu görmekte o nedenle prestij kaybıyla bu oylardan bir şey yaparım oy alırım hesabı yapıyor" dedi.

4831

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler