12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

Vergili, Zeki Çaylı'nın Proje Tanıtımında konuştu

Yenice Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Yenice Belediye Başkan Adayı Zeki Çaylı’nın proje tanıtım toplantında konuşan MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yenice’de halı sahayı kaçak olduğu gerekçesiyle mühürleyen Kaymakamı adeta topa tuttu.

Yenicelilere, gençlere hizmet etmek için yapılmış bir halı sahanın mühürlenmesinin basit bir politika olduğunu ifade eden Başkan Vergili, bu politikanın içinde olan Kaymakama da bunun yakışmadığını söyledi.

Vergili  “31 Mart’taki belediye başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi, ilimizin tamamındaki belediyelerde çok büyük başarı göstererek ilimizi Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olarak tarihe yazdıracaktır. Buna canı gönülden inanıyorum. Yerel Yönetimleri, belediyeleri yönetmek bir talep işidir, gönül işidir. Bir belediye başkanı yola çıktığı zaman şunları söyler; Ben şehrim için şunları yapacağım, şehrimle ilgili şu problemleri çözeceğim diye ortaya çıkar ve hazırlığını buna göre yapar.

Ben Zeki Başkanımızı tebrik ediyorum. Gayet güzel projeler hazırlamış. Şuanda tüm il genelinde atanmış belediye başkanlarıyla seçim çalışmaları yapmaya çalışıyorlar. Ne Yenice için, ne Safranbolu için, ne Karabük için, ne Eskipazar için, ne Ovacık için ne de Eflani için tek bir projeleri olmadan yalnızca yapılan icraatları karalamak suretiyle bir siyasi propaganda yürütmekteler.

Bugün Karabükümüzün en büyük ilçelerinden birisi kayyumla idare edilirken, sanki Yenice’de de kayyum varmış gibi hareket etmeleri bütün Karabüklüler tarafından izlenmektedir. Bugün Karabük’ün Yenice ilçesinin bir belediye başkanı vardır. Kayyuma da ihtiyacı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları bugüne kadar hiçbir istek ve talepte bulunmadan 10 yıldır Karabük’te benim belediye başkanı olarak görev yapmamı sağlamışlardır. Ben teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Bizler Allah için yalnızca Karabüklülere hizmet etmek için yola çıktık ve hiç kimseyi birbirinden ayırmadık. Şuanda Karabük merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri almak üzere yola çıktık. Ben Zeki Beyin on yıldır yaptığı çalışmalarını, onları kısır çekişmelerinden dolayı yapamadıklarını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında her söylediğini bir fazlasıyla yapacağına canı gönülden inanıyorum. Yeniceyi Kayyum idare etmiyor. Gelin Yenice’nin mührünü tekrardan ehline teslim edin. Kayyumlardan Karabük vilayetini kurtarın. Buradan Kaymakam beye sesleniyorum; Bu kadar basit bir politikanın içinde bir halı sahayı mühürlemek devlet erkanına yakışmaz. Bu Yenicelilere, gençlere hizmet etmek için yapılmış bir halı sahadır. Bunun idrakı içinde olmalıdır. Biz o mührü inşallah 31 Mart akşamı,1 Nisan sabahı Yenicelilerle birlikte sökeceğimize canı gönülden inanıyorum. Gelin Zeki Çaylı’yı tekrar başkan yapalım ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında nasıl hizmetler yapıldığını görelim.”

2491

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler