21.1 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

Kardemir A.Ş Genel Müdürü açıklama yaptı

Karabük Demir Çelik Fabrikaları KARDEMİR A.Ş’nin yeni atanan Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan ilk açıklamasını yaptı.

Dr. Hüseyin Soykan’ın Kamuoyuna İlk Mesajı;

Yönetim Kurulumuzun 04 Şubat 2019 tarihli toplantısında, Kardemir A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atandım. Göreve başladığım bu ilk gün öncelikle, ülkemizin ilk entegre demir çelik fabrikası, Türk sanayisinin öncüsü olan Kardemir’in Genel Müdürlüğü görevini tevdi eden Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. 

Yine göreve başladığım bu ilk gün, tüm paydaşlarımız adına gösterilen bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini istiyorum.

Özelleştirme sonrası gerçekleştirdiği 2 Milyar doların üzerindeki yatırımlar ile üretim teknolojilerini yenileyen, üretim kapasitelerini 2,5 Milyon ton seviyelerine çıkartan, ray ve demiryolu tekeri üretiminde ülkemizin tek milli markası haline gelen, ağır profil, çubuk ve kangal gibi ürünlerle ürün çeşitliliğini artıran Kardemir’i, sürdürülebilir başarılarla sektörde dünden daha güçlü, dünden daha rekabetçi, dünden daha çok tüm paydaşları için değer yaratan bir şirket konumuna taşımak ortak hedefimizdir.

Tüm kamuoyunun yakından bildiği gibi Kardemir, Çelikhane bölgesinde devam eden yeni sürekli döküm makinası ve konverter kapasitelerinin artırılması gibi yatırımlar ile sıvı çelik üretim kapasitesini 3,5 Milyon ton seviyesine çıkartacaktır. Çubuk Kangal Haddehanemizde yeni çelik kalitelerinin ürün gamına eklenmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.

Tüm faaliyetlerimizde İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Verimlilik, Karlılık, Kalite kavramları en önemli odak noktamız olacaktır. 

82 yıllık sanayi kültürünün verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile sürdürülebilir başarıları kovalarken, her zaman olduğu gibi tüm Karabüklülerin ve paydaşlarımızın bizlere olan güven ve desteği en büyük gücümüz olacaktır.

Bu vesile ile emek ve alın terleriyle Kardemir’i ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından biri haline getiren ancak, bugün hayatta olmayan tüm yönetici ve çalışanlarımızı minnet ve şükranla yad ediyorum. Hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum.

Saygılarımla Dr. Hüseyin Soykan Kardemir A.Ş Genel Müdürü

1805

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler