22.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Karabük Valisi kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor

Devlet kurumları sosyal medyayı etkin olarak kullanmaya başladı. Karabük Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler birimi aracılığıyla her ziyaret ve etkinliği fotoğraflar paylaşarak takipçilere duyuruyor.

Geçen yıl Ekim ayındaki Valiler Kararnamesi ile Karabük’e Vali olarak atanan Fuat Gürel resmi ve özel kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Karabük Valisi Fuat Gürel’in Karabük Organize Sanayi Bölgesi OSB’de yaptığı Yönetim Kurulu Toplantı sonrası güzel bir kare ortaya çıktı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü OSB Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Vali Fuat Gürel, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı firmaları ziyaret etti.

Çalışan işçilerle birlikte soba başında sohbet eden Vali Gürel’in bu içten ve samimi davranışı işçileri de memnun etti.

Yerlikaya Çelik Konstrüksiyon Yapı ve Vinç Sanayi Fabrikasını ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulunan Vali Gürel, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yerlikaya ve Mustafa Ünal’dan fabrikada üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.’yi de ziyaret eden Vali Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Coşkun ve Şirket Müdürü Celal Tokatlı ile fabrikada incelemelerde bulunarak her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıların iç tabanları, botların, çizmelerin ana mamül ve yardımcı malzemelerinin üretimi hakkında bilgiler aldı.

2018

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler