23.9 C
Karabük
28 Mart Perşembe 2024

Rafet Vergili Mega Projelerini açıkladı

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, üçüncü dönem Belediye Başkanlığı için mega projelerini açıkladı. Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Vergili, projeleri arasında ikinci sırada yer alan Şehir Parkı projesini ise seçim öncesi tamamlayacaklarını belirtti. Vergili, 30 Mart tarihinde vatandaşları buraya çay içmeye, vekilleri de kek dağıtmaya davet etti.

2009 Yerel seçimlerinde Karabük’ten Belediye Başkanı seçilen ve iki dönemdir bu görevini sürdüren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere yine iddialı projelerle hazırlanıyor.

10 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde seçim projeleri arasında yer alan birçok mega projeyi belediye imkanlarıyla tamamlayarak halkın hizmetine sunan Başkan Vergili, üçüncü döneme de Karabük’te ismini yazdıracak dev projelerle çıkıyor. Projeleri arasında en çok tartışılan Karabük’ün en büyük Şehir Parkı projesini ise seçimler öncesi tamamlayacağını taahhüt etti.

PROJE TANITIM TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından üçüncü dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini, Yenişehir Büyük Kulüp’te düzenlenen muhteşem bir programda kamuoyu ile paylaştı.

Yaklaşık bin 500 kişinin geldiği proje tanıtım toplantısına;  Yenice Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Zeki Çaylı, KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Ulvi Üngören, TSO Eski Başkanlarından Pehlivan Baylan, sivil toplum kurum ve kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan adayları, partililer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada öncelikle kendisine bugüne kadar oy veren MHP’li, Ak Parti’li, CHP’li, Büyük Birlik Partili ve Saadet Partili tüm seçmenlere ayrı ayrı teşekkür eden Rafet Vergili şunları söyledi; “2009 senesinde aday olduğum zaman Karabük için şunu söylemiştim. Karabük 1938 yılında ilk kurulduğu zaman Karabük’e tüm çevre illerden gelenler ışık ile elektrik ile tanıştılar. O günkü imkanlarla hızlı bir şekilde çarpık bir şehirleşme oldu. Biz bugün bu çarpık yerleşmeyi düzeltmeye çalışıyoruz. 2009 senesinde Belediye Başkanı olmak istememin en büyük sebeplerinden birisi şuydu. Karabük’ün her tarafı pankartlarla, algı yönetimi ile yönetilen bir şehirdi. “Ne istediniz de yapmadık, istediniz de yapmadık mı?” derken benim arabam her pankart okuyuşumda çukura düşüyordu. Karabük’te asfalt olan hiçbir yol yoktu. Dedim ki Belediye Başkanı olmak bu kadar kolaysa bende hayırlısıyla aday olurum. Cenab-ı Allah’ta nasip ederse bizde Karabük’te edinmiş olduğumuz mal varlıklarını vefa olarak Karabüklülere ödemiş oluruz dedik ve Cenab-ı Allah’ta bizlere Belediye Başkanlığını nasip etti. Bize oy veren MHP’li, Ak Parti!li, CHP’li, Büyük Birlik Partili ve Saadet Partili kardeşlerimin hepsine de ayrı ayrı teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım.”

“3 YENİ ALT GEÇİT, 3 YENİ ÜST GEÇİT”

10 yıllık görev süresi içerisinde hayata geçirdiği mega projelerle sıradışı bir başkanlık yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, önümüzdeki 5 yıl için hazırladığı projelerle de yine gündeme damgasını vurdu.

Başkan Vergili projelerini tanıtmaya kentin trafik sorununu çözmeye yönelik program ile başlarken, konuyla ilgili şu bilgileri verdi;” Biz bugüne kadar Karabük’te istişare etmeden hiçbir konuyu ele almadık. Rafet Vergili bildiğini okuyor, yok şunu yapıyor, yok bunu yapıyor diyebilirler. Burada çalışmış olduğumuz arkadaşlarımız var, ben bu güne kadar ‘her şeyi ben biliyorum’ diyerek tek başıma iş yapmadım. Bizim en son yaptırmış olduğumuz anketlerde Karabük’teki en büyük problemlerden bir tanesi ulaşım problemi. Mevcut iktidar 16 yıldan buyana konuşmakta, sürekli olarak bir şeyler söylemekte, ancak Karabük ile ilgili de hiçbir icraatları  bulunmamakta. İşleri güçleri yapılan battı çıktıyı eleştirmek. Battı Çıktı bir gün kapatıldı Karabük’te trafik kaosa döndü. Biz bu battı çıktıyı belediyenin imkânları ile yapacağız dediğimiz zaman da herkes “Rafet Vergili hayal görüyor, yıldızları gökten indiriyor, belediye bütçesiyle bunlar yapılır mı?” diyorlardı. Belediyemizin şuandaki mali yapısıyla biz üç battı çıktı, üçte üst geçidi daha problemsiz bir şekilde yapabiliriz. Çünkü Karabük’e farklı bir belediyecilik anlayışı geldi. Peki, biz burada devlet kurumları ile iş birliği yapacak mıyız? Mutlak suretle iş birliği yapacağız. Devlet kurumlarıyla birlikte çalışmalarımız mutlaka olacak. Ama devlet kurumlarına sen şunu yap, sen bunu yap diyerekten talimat vermeyeceğiz. Belediyecilik anlayışında, ben devlet kurumlarına şunları yaptıracağım, devlet kurumlarına bunları yaptıracağım gibi bir anlayış olmaz. Biz çok rahatlıkla belediye bütçesinden 5 yıl içerisinde 3 tane alt geçit, 3 tane üst geçit yaparak Karabük’te trafik problemini çözmüş olacağız”

“BEN HALKIMLA ÇAY İÇECEĞİM, ONLAR DA GELİP KEK DAĞITSIN..!”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretinin ardından gündeme atılan ‘Kent Meydanı Millet Bahçesi olsun’ önerilerine ve ‘Burada camiye ihtiyaç yok’ iddialarına da yanıt veren Başkan Vergili, bu iddialar ve Şehir Parkı Projesiyle ilgili ise şu açıklamaları yaptı; ”Karabük’te meydan ile ilgili bir tartışma var. Meydan Millet Bahçesi olsun mu olmasın mı? Karabük Kent Meydanı herkesin gıptayla bakacağı bir proje. Türkiye’nin yayalaştırılmış en büyük meydanı. Dünyanın her yerindeki kent meydanları arkadaşların tabiriyle taş yığınıdır. Geçenlerde şehrimize gelen Bakan Bey ıslarla “meydanın yanına da bir cami gerekli” dediği halde milletvekillerimizden bir tanesi eli ile Yenişehir Camisini gösteriyor. Biz ise Karabük’e mutlaka bir Cuma Camisi gerekir diyoruz. Dünyanın bütün meydanlarının etrafında mutlaka bir ibadethane olur. Biz 30 Marta kadar Yenişehir Fidanlık bölgesindeki Şehir Bahçesini bitireceğiz. Tüm dostlarımı 30 Martta çay içmeye davet ediyorum. Milletvekillerine de biz bu işi yük etmiyoruz. Yapılmasını devlete, Çevre Bakanlığına ve diğer kurumlara bırakmıyoruz. Onları da buradan 30 Mart akşamı kek dağıtmaya davet ediyorum”

BATI KARADENİZ BÖLGESİNİN İLK VE TEK BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ

Gençlere yönelik olarak projelendirilen Bilim Ve Teknoloji Merkezi hakkında da bilgiler veren başkan Vergili şunları söyledi; “Değerli dostlarım bu projemiz tamamen gençlerimize yönelik. Şöyle söyleyeyim; bu proje Batı Karadeniz’de tek. Biz burayı yaptığımız zaman bütün civar iller burayı ziyarete gelecek, Safranbolu’ya gelen turistler buraya gelecek, okullarımız sırayla gelip eğitimlerini tamamlayacak. Bu proje ile ilgili şunu da söyleyeyim; ne finans problemimiz var, ne yer problemimiz var, ne de uygulama problemimiz var. İnşallah Karabük’ümüzün gençleri bu şekilde modern bir bilim merkezinden faydalanabilecektir”

SAĞLIK TARAMA VE TEDAVİ MERKEZİ

Göreve seçildiği 2009 yılında Şirinevler SGK Hastanesini yıktırmamak ve o hastanenin yanında Karabük’e ikinci bir hastane kazandırmak için çok mücadele ettiğini ancak dönemin iktidar partisine mevcut siyasetçilerini ikna edemediklerini belirten Başkan Vergili konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sizlere çok kısa bir şekilde Karabük’teki hastanelerin durumdan bahsedeyim. Şu andaki mevcut üniversite hastanemizin oraya yapılmamasını önerdim. Size Öğlebeli bahçelerinden 200 dönüm arazi vereyim, devlet hastanesini de oraya yapın, mevcut hastane aynı şekilde kalsın ve üniversite hastanesi olsun dedim. Her şehirde hastanelere önem verilirken, yıkılan hastanelerin yerine yenisi yapılırken bizim Karabük’ümüzde ise yıkılan hastanenin yerine yüksekokul yapılmaya başlandı. Hal bu ki5000 Evlerde bulunan Doğum Hastanesi tamamen ihtisaslaşmış çok önemli hastanelerden birisiydi.

Biz bu eksikleri Karabük Belediyesi olarak gördük. İnşallah bu program 2020 senesinde başlayıp, 2021 senesinde bitmiş olacak. Yeri de şuandaki kentsel dönüşüm alanlarının içerisinde tespit edildi. İnşallah hizmete 2021 senesinde başlayacaktır”

“ÇOK YAKINDA İHALEYE ÇIKACAĞIMIZDAN HABERLERİ YOK..!”

Katı Atık Bertaraf ve Geri Dönüşüm Tesisi ile ilgili de merkezi hükümetin Karabük temsilcileriyle büyük polemikler yaşadıklarını ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yer tespitini yaptıklarını ve çok yakında ihaleye çıkacaklarını ifade ederken açıklamalarını da şu şekilde sürdürdü; “Değerli dostlarım bu yıllardan bu tarafa kangren olmuş bir problem. 2009 senesinde göreve geldiğim zaman heyelan olan bir bölgede yer tespiti yapılmış. Orman alan üzerinde bir Çöp Toplama Merkezi yapmayı düşünüyorlar. Önce 3 sene orman alanından çıkarılmaya çalışıldılar. 2 senede yapımı ile çalışıldı. 2 sene sonra heyelan oldu, aşağı yukarı devletin 4,5 trilyon lirası heba oldu. Biz o zamanda burası çok yanlış bir yer dedik. Her şeyden evvel çöp nakliyesiyle ilgili büyük masraf yapılacak, büyük enerji, mazot, benzin parası verilecek bir bölge. Buraya bunu yapmanız büyük bir yanlışlıktır. Gelin hazine arsası bulalım dedik. Bu tesisi orman alanına yaparsanız devlet yüzde 30 kredi veriyor, hazine arazisine yaparsanız devlet yüzde 70 kredi veriyor. O tarihteki milletvekilleri biz buraya proje parası verdik dediler. Verdikleri de 100 bin lira para. Hesapsızlığa bakın. Sonradan orası iptal oldu yer aranmaya başlandı. Bu tamamen bir hükümet programı. Sonrasında Yenice istikametinde bir taş ocağı buldular. Tüm Yeniceli kardeşlerim toplandı “Biz burada çöp istemiyoruz” dediler. Şimdi Karabük’te yeri bulduk. Hiç kimseye problem olmayacak. Karabük’ün tüm ilçelerinin en az 50 yıllık çöp depolama problemini çözebilecek bir alan. Burada da devlete hiç yük olmadan, yap işlet devret modeli ile belediyede buradan kar alarak hemen ihaleyi yapabilecek durumda. Yalnız çet raporunu bekliyoruz. Daha önceden insan başına düşen çöp miktarı 0,98 kg iken bunu devlet yönetmeliği 1. 1 kg yaptı bizimde şuandaki çöp depolama sahamızdaki çet raporu birinci sınıf rapor haline gelmiş oldu. Tahmin ediyorum ki 3,4 ay daha sürecek. Belediye olarak biz buradaki her türlü planlamaları yaptık. Bütün çalışmalarımızı tamamladık. Çok yakında da ihaleye çıkartıp Karabük’ün 50 yıllık problemini çözmüş olacağız. Geçen bundan bahsediyorlar, daha hala yer tespiti yapıldığını, çok yakında da bunun ihaleye çıkacağını bilmiyorlar. Şimdi kendilerine ben buradan söylüyorum; inşallah çet raporu geldiğinde yeterli firmalar içerisinde ihalesini yapıp Karabük’ün 50 yıllık problemini çözeceğiz”

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDEKİ BELEDİYE HAKLARIMIZI VATANDAŞIMIZ İÇİN KULLANDIK”

Cumapazarı ve Kartaltepe DDY arazileri, Çarşamba Pazarı gibi bölgelerde büyük kentsel dönüşüm projeleri hazırladıklarını ve önümüzdeki dönem bu mega projeleri hayata geçireceklerini de ifade eden Vergili, belediye olarak kamu kurum ve kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini, ayrıca TOKİ ile yaptıkları görüşmeler neticesinde emeklileri dağın tepesinden kurtardıklarını ifade etti. Vergili konuşmasını şöyle sürdürdü; ”Kentsel dönüşüm Karabük’te başlı başına bir problemdir. Çünkü Karabük’ün yüzde 80’inin kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Biz Soğuksu Mahallemizden kentsel dönüşümü başlattık. Devlet Demiryolları ile yapmış olduğumuz protokole göre çok yakında Kartaltepe Mahallemizdeki evlerin anahtarlarını bizlere teslim edecekler. İnşallah 15 günlük okul tatilinde Devlet Demiryolları ile bu programı bitirmiş oluruz. Biz belediye olarak 98 tane konutu Devlet Demiryollarına hazırladık. Şuanda onların hizmetine sunmak için bekliyoruz. Diğer mahallelerimizde de kentsel dönüşüm devam edecek. Şuandaki en büyük sıkıntılarımız olan Kayabaşı Mahallemizdeki Kemikli Derede kentsel dönüşümün yapılması ve Çarşamba Pazarındaki haddehanelerdeki kentsel dönüşümün tamamlanması. Devlet Demiryolları ile Çarşamba Pazarı bölgesinde çok büyük bir mesafe katettik. İnşallah Cenab-ı Allah bize çalışmayı nasip ederse bunları da tamamlayacağımızın sözünü size verebilirim.

Biz bugüne kadar yapılan kentsel dönüşümlerde devlete her türlü desteği verdik. Kentsel dönüşümden vatandaşlarımızın mağdur olmaması ile ilgili elimizden ne geliyorsa yaptık. Birinci etap kentsel dönüşümde Soğuksu Mahallesinde belediye kendisine düşen 33 tane daireden feragat etti ve bu durum mahallelilere indirim olarak yansıdı. Yine ikinci etapta yapılan konutlarla ilgilide, belediyemizin yapmış olduğu yurt binasına 10 milyon lira daha fazla maliyet ilave edilerek vatandaşlarımıza indirim yapılmasıyla ilgili elimizden geleni yaptık. Şöyle bir bakıyorsunuz Karabük’te Emekli Evleri yapalım, boş hazine arazi nerede var? Soğan tarlasında. Soğan Tarlasına hep beraber emekli konutları yapmaya gidiyorlar. Veya bir kurum binası yapılacak, kamu dairesi yapılacak. Kamu dairesi bugün belediyelerden, valiliklerden daha fazla işlevi olan bir yerdir. Efendim bunu nereye yapabiliriz? ‘Kapullu da hazine arazisi var, Kapulu’ya yapalım’ diyorlar. Tamam, Kapullu’da Meteoroloji binası yapılır ama Tapu dairesi Kapullu’da yapılmaz. Bunlar ile ilgili Karabük’te şuana kadar yapılan tüm kurum kuruluşlar ile ilgili yer tahsislerini ve imar planlamalarını Karabük Belediyesi olarak yaptık. Yine emeklilerimizin Soğan Tarlasına gitmemeleri için TOKİ ile konuşup anlaştık. Hemen Aydınlık Evlerin üstünde çok güzel bir konut alanını ortaya çıkarttık. Buda devlet kurumları ile birlik beraberlik içerisinde nasıl çalışılırın en güzel göstergelerinden birisidir. Dediğim gibi bunu seçim boyunca bunu sık sık vurgulayacağım. Biz kurumlara iş vermeye gelmiyoruz. Kurumlar ile iş birliği içerisinde Karabük’ü imar etmeye geliyoruz”

“DRENAJ KONUSUNDA TÜRKİYE’DE TEK OLACAĞIZ”

Türkiye de ki birçok kentin yağmur sularının toplanması noktasında büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Karabük Belediye Başkanı Vergili, iki yıllık bir çalışma ile sorunun tamamen ortadan kalkacağını ve Karabük’ün bu konuda tek olacağını belirtti. Vergili şu şekilde devam etti; “Karabük’ün en büyük problemlerinden birisi de yağmur sularının toplanamaması. Şuanda ana kollektörümüz 800’lük bir boru. Bütün Karabük’ün kanalizasyon ve suyu burada toplanmak için çaba sarf ediyor ki bu da yeterli olmuyor. Hemen hemen her mahallemize belirli noktalarda yağmur sularıyla ilgili problemler yaşıyoruz. Bu proje 2 yıldan bu tarafa saha çalışmasıyla beraber hazırlandı. Bu projemiz bu sene içerisinde bitti. Kış mevsiminde bu projeye başlamadık. Çünkü bu proje 2 yıl sürecek bir proje. İnşallah biz bu projeyi tamamlayıp, Karabük’ü Türkiye’de yağmur suları ile ilgili örnek tek şehir yapmayı hedefliyoruz. Çünkü Türkiye’deki şehirlerimizin çoğunun alt yapısında yağmur suları ile ilgili hemen hemen hiçbir çalışma yok. Her gün haberlerde bir şehirdeki su baskınlarından bahsedilir. İnşallah biz bu projeye bu sene içerisinde başlayıp, 2021 senesi içerisinde de Karabük’ün her tarafını bitirmiş olacağız”

“KANYONPARK 2019 SONUNDA BİTECEK”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyonpark Projesi ve yeşil kuşak çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi; “Aslında bu proje bu sene içerisinde tamamlanacaktı ama sene başında olan ekonomik krizden dolayı müteahhitler etkilendi. Yine biz bu projeler ile ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Büyük ihtimal ile şuandaki müteahhitin sözleşmelerini feshedip, 2 ay içerisinde yeni ihaleye çıkartıp, 2019 senesinin sonuna kadar bu projeleri tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun içerisindeki düğün salonu da apayrı bir güzellik katacak. Bizim asıl düşüncemiz, düşük gelir sınıfındaki vatandaşlarımıza çok cüzi ücretlere, Türkiye’nin en güzel düğün salonunda düğünlerini yapmalarına vesile olmak, bunun içinde ayrıca çok mutluyum.

Yeşil kuşak zincirine devam edeceğiz. Şuanda 500 Evlerde sağlamış olduğumuz yeşil kuşak zincirini inşallah diğer mahallelerimize de aktarmaya devam edeceğiz. Biz bu 117 parktan çoğunu kamulaştırarak gerçekleştirdik. İnşallah yine aynı şekilde Sosyal Yaşam Merkezlerimizin hepsi tamamlanmış olacak. Bu merkezlerden iki tane eksiğimiz var, bir tanesi Soğuksu Mahallemizde, diğeri ise Adatepe Mahallemizde. Bunlarda kentsel dönüşüm içerisinde olduğu için tamamlanmadı. Önümüzdeki yıllarda inşallah bunlarda tamamlanıp Karabük’e hizmet verecek.

İnşallah bu ayın sonuna kadar, Şirinevler ve 100. Yıldaki iki pazar yerimiz açılışını hep beraber yapacağız. 200 Evlerde trafik problemi, pazar yeri problemi var. Bunların hepsi 45 gün içerisinde tamamlanmış bitmiş olacak. Yine 200 Evlere arka taraftan ikinci bir yol açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin ileri gelenleri ve muhtarımızla beraber hepsiyle istişare edip inşallah önümüzdeki günlerde 200 Evleri de bambaşka bir formata kavuşturacağız. Neden 200 Evler demeyin. Şuanda 200 Evler en fazla değer kaybeden mahalle oldu. Onun için 200 Evlerin biraz daha eksiklerini tamamlamamız gerekiyor. İnşallah bunu da tamamlamış olacağız”

“HEP BERABER KARABÜK’ÜN 50 YILINI İNŞA EDELİM”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kalabalık ve coşkulu bir topluluğun katılımı ile gerçekleşen proje tanıtım törenini şu cümlelerle tamamladı; “Değerli dostlarım göstermiş olduğumuz bu projeleri inşallah hep beraber gerçekleştirmeyi umut ediyorum. Sizlere hizmet etmek için ne gerekiyorsa gece gündüz tüm kurumlarımızla, kurum müdürlerimizle, işçilerimizle, memurlarımızla beraber gayret ettik. Karabük’te şöyle bir belediye ortaya çıktı; torpilin yapılmadığı, rüşvetin girmediği, bal tutan parmağını yalar anlayışının olmadığı bir belediyeyi ortaya çıkarttık. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadık. Sen o partilisin, sen bu partilisin demedik. Şu anda 500’e yakın arkadaşımıza belediye olarak eşimizden, dostumuzdan, esnafımızdan, Karabük’ün tüccarından toplamış olduğumuz paralar ile yardımda bulunmaktayız. Hiçbir tanesini siyaset üzerinden vermedik. Şöyle bir olay ile karşılaştık.” Teşekkür ederiz biz iş bulduk, teşekkür ederiz bize maaş bağlandı, bizim yardımımızı kesin”. Onun içinde ayrıca hepsine teşekkür ediyorum. Biz kendi kendine yeten bir belediyeyi ortaya çıkarttık. Hiçbir kuruma gidip boyun eğmedik. Hiç kimseye gidip el açmadık. Vatandaş için yapılacakları Ankara’ya ilettiğimiz zamanda hiç birisi hayır diyemedi. Aynı şekilde de devam edeceğiz. Türkiye’nin en zengin belediyesi ile inşallah önümüzdeki 5 yıl daha sizlere hizmet etmeye devam edeceğimize canı gönülden inanıyorum. Eğitime elimizden geldiği kadar önem verdik. Camilerimize elimizden geldiği kadar önem verdik. Camilerimizin eksiklerini tamamlamak için her türlü gayretlerde bulunduk. Şuanda şöyle söyleniyor. ” Ak Parti Belediyeciliği ile tanışın” Biz Ak Parti belediyeciliği ile 2009 senesinde tanıştık. Yalnız Öğlebeli  Mezarlığından 66 kamyon çöp attım. Şimdi bizim mezarlıklarımıza gidin pırıl pırıl. Mezarlık hizmetleri ayrı, cenaze hizmetleri ayrı ve yaşlı bakım hizmetlerimizde çok farklı bir boyutta çalışmaya devam ediyor. Ben bütün dostlarıma şöyle söylüyorum; Şuanda biz Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktık. Değerli dostlarım, Karabük’ün 50 yıllık inşasında bizlerle birlikte olun, bizlerden dualarınızı esirgemeyin, bizde sizler için ne gerekiyorsa gece gündüz tamamlayıp Karabük’ün 50 yılını inşa etmiş olalım. Ben buradan tekrar tüm partili arkadaşlarıma sesleniyorum; biz bugüne kadar hiç kimseyi ayırmadık. Ak Partili, CHP’li, Saadet Partili, Büyük Birlik Partili kardeşlerim gelin hep beraber Karabük’ün 50 yılını inşa edelim. Hepinizden Allah razı olsun, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

2179

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler