19.9 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Nevzat Şahin: Kimin günahı varsa hesap vermeli

Kardemir Karabükspor eski Başkanı Nevzat Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Bu duruma gelinmesinde kimlerin günahı varsa ben de dahil, kanun ve Allahın huzurunda hesap vermeli.’ dedi

Dün uzunca bir zamandır gitmediğim daha doğrusu psikolojik olarak maçlarını kaldıramadığım için seyredemediğim Karabüksporumun ömrümün üçte birini geçirdiğim takımımın maçına gittim.
Gitme nedenlerimden en önemlisi bu içler acısı dönemde cesaret gösterip öyle veya böyle göreve gelen kardeşlerimi tebrik edip destek vermekti.

Çok emek verdiğim bilenler bilir muhteşem bir stat, GS gelmiş yağmur ve soğuk havaya rağmen hatırı sayılır bir seyirci var, her zamanki gibi Mavi Ateş Gurubu takımımızı destekliyor diğer seyirci gurubu GS seyircisinin şovunu seyrediyor.

Hemen aklıma her zaman olduğu gibi şu geldi bu şehir süper ligin kıymetini biliyor mu.

Bence bilmiyor.

Sahada Karabükspor takımı GS ile oynuyor, tamam yeni kuruldu taktik ve teknik tarafına bakmıyorum, bir direnç gösterin bir tekmeye kafa koyun öyle yenilin.

Uzunca bir zamandır seyrettiğim en kötü futbolcu gurubu.
Yazık çok yazık.
Bir sözüm de Fatih Terime 2012-2013 sezonun da İstanbul da bu GS sahasında 3-1 yendiğimiz de sabaha kadar oynasak Karabükspor’u yenemezdik diye demeçler veren alçak adam ne zaman o günleri unuttun da bu gün aşağılıyorsun.
Nasıl bu hale geldi,
Ellinci yılını kutlamaya hazırlandığımız emeğin takımına,
Nasıl bu hale geldi
Dumanlı kentin puslu çocukları.
Nasıl bu hale geldi
MAVİ ATEŞ.

Bu duruma gelinmesinde kimlerin günahı varsa ben de dahil, kanun ve Allahın huzurunda hesap vermeli.

Son bir söz, geç kalmadan duygusal hareket etmeden, egolarımızı bastırarak en kısa zaman da tasarrufa giderek gerekirse alt yapıdan Karabükün çocuklarını oynatarak PTT 1.lige hazırlayalım ki transfer yasağı sezon sonu gelebilir.

Çok üzgünüm çok.

1321

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler