15.4 C
Karabük
18 Nisan Perşembe 2024

Şehit Ömer Bilal Akpınar uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurladı.

Şehit Akpınar için Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen törene,şehidin babası İsmail ve annesi Ülker, eşi Hafize Nur ve kız kardeşi Beyza Akpınar, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Tuğgeneral Mustafa Üngör, askeri erkan ve diğer protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KENT MEYDANINDAKİ CENAZE TÖRENİNDEKİ FOTOĞRAFLAR


İl Müftüsü Halil Bektaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına nakledildi.

Şehidin eşi Hafize Nur’un tören alanına eşine ait üniformayla geldiği görüldü. Şehidin annesi ve kız kardeşi ayakta güçlükle durdu.

Tören sırasında şehit yakınları tabuta sarılarak gözyaşı dökerken, bazı şehit yakınları ve şehidin silah arkadaşları onları teselli etmeye çalıştı.

Şehit Akpınar’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu İlçe Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe defnedildi.

2364

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler