22 C
Karabük
16 Nisan Salı 2024

Mencilis Mağarası ve Cam Teras giriş ücretlerine zam

Safranbolu’da bulunan ve en çok ziyaret edilen yerler arasında yer alan Cam Teras ve Mencilis Mağarası giriş ücretlerine zam yapıldı.

İl Genel Meclisi Toplantısında gündeme gelen konuyla ilgili komisyon raporu okunarak karara bağlanırken, Mencilis Mağarasının daha önce 3,25 olan öğrenci giriş ücretinin 3,75 TL’ye, sivil giriş ücretinin 5 TL’den 5,50 TL’ye çıkarılmasına, yine Cam Teras ve Kafeteryasının 4 TL olan giriş ücretinin 4.50’ye çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.

Komisyon kararını okuyan İl Genel Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Plan bütçe Komisyonu Başkanı Seyfettin Dikmen, kendilerine gönderilen fiyat tarifelerinde gerekli incelemelerin yapıldığını, emsaller dikkate alınarak ve hakkaniyetli davranılarak yukarıda belirtilen oranda zam yapılmasına karar verildiğini söyledi.

Ardından ilgili karar İl Genel Meclisinde okunarak oylanırken, diğer yandan komisyona gelen talepte öğrenci giriş ücreti Mencilis Mağarası için 4 TL, sivil için 6 TL, Cam teras ve kafeterya giriş ücreti ise 5 TL olarak uygulanması istenmişti. Belirlenen rakamlar talep edilenin altında yer aldı.

1602

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler