11.4 C
Karabük
20 Nisan Cumartesi 2024

Metin Yılmaz: Büyük zaferler yalnız kazanılmaz

Kardemir Karabükspor’da daha önceki dönem yöneticilik yapan Metin Yılmaz, kongre sonrası yeni yönetime başarı dileklerini iletti ve düşüncelerini yazdı.

Metin Yılmaz Karabükspor için yazdı;

Bugün yapılan kongre şehirimiz, kulübümüz için hayırlı olsun.. Seçilen Ziya Ünsal Bey ve ekibine başarılar dilerim.
Dün dünde kaldı cancağzım, artık yeni şeyler söylemek lazım diyerek, küçük şehrin büyük hayallerini gerçekleştirmek adına şehir, taraftar, futbolcu ve yönetim birlikte kalan 20 maçı, her bir maçı final havasında ve atmosferinde oynamadan öte, Yaşamalıyız..
Futbolcu arkadaşlarımız, kötü oynayabilirsiniz ama kötü koşamazsınız. Bizler tribünde ter kokunuzu hissetmek istiyoruz. Bunu yapacak ve becerecek kapasitede olduğunuzu biliyoruz, inanıyoruz…
Bugünden itibaren Karabük de ateş daha mavi yanacaktır..

191 milyon borç var deniliyor ki devre arası transfer zor gözüküyor. Alınacaksa da, ucuz olsun diye transfer yapıp üç oyuncu alınacağına bir tane futbolcu transfer edilip nokta transfer olmalı, katkı vermeli direkt takıma ki, devre arası transfer zordur.

Ancak görünen o ki biz bu takımdaki futbolcu topluluğu arkadaşların çogunluğu ile sezonu bitireceğiz. Taraftarın özellikle bu dönemde futbolcuların bir türlü bu yorumları takip edildiğinin düşüncesi ile seviyeyi düşürmeden, güven problemi yaşayan futbolcularının daha da moralitesini düşürmeden toparlayıcı olmalı. Ben kalan 19 haftanın daha çok imkanlar sunacağını her ne kadar zor olsa da kümede kalma için altın fırsatlar çıkacağına inanıyorum.

Önce umudumuzu taze tutalım.

Bu haftadan itibaren idmanlarda, şehirde bir hava estirmenin gerekliliğine inanıyor ve bunda da Lokomotif gücün Mavi Ateş Taraftarlar Dernegi olacağına inanıyorum. Bazen şartlar görev yükler ve Nasıl taraftarlarımız kongre öncesi tribünlerden caddeye inip yetkililerinin dikkatini Karabükspor’a çekip gereğini yaptırmışsa, şimdi şehir bayraklarla donattırılmalı, idmanlar şehrin inancını ve isteğini özgüvenini kaybeden futbolcularımıza nakşedilmelidir.

Eğer matematiksel olarak netleşmemiş ise, UMUT VARDIR.

Ve bu umut hep taze tutulup, yol kazalarında bile diri tutularak Dik başla, onurla Karabük’e yakışan bir şekilde 34.haftayı yaşamalıyız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşırlar…
Büyük Zaferler Yalnız Kazanılmaz…
Kümede kalma mücadelesinde, aynı duyguları paylaşacağımız takımımızı Yalnız bırakmayacağız…

2306

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler