28.2 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

AK Parti Karabük İl Teşkilatı belli oldu

AK Parti Karabük İl Teşkilatında yeni İl Yönetim Kurulu üyeleri belli oldu
Timurçin Saylar’ın istifasının ardından boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığı’na 12 Ekim 2017 tarihinde Av. İsmail Altınöz’ün atanmasının ardından, İl Yönetim kurulu da bugün belli oldu.
AK Parti Karabük İl Yönetimi, Av. İsmail Altınöz’ün İl Başkanı olarak atanmasından 2 hafta sonra Genel Merkez tarafından onaylanarak kesinleşti.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Altınöz, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı dava arkadaşlarımızdan teslim aldık ve partimizi, milletimizi, ülkemizi, Karabük’ümüzü daha ilerilere taşımak için çalışacağız. İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra da teşkilat kurma çalışmalarımız başladı ve bugün itibari ile yapılan istişareler neticesinde İl Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. 30 kişilik listemiz şu şekilde; İsmail Altınöz, Abdullah Ünal, Ali Yaşar, Berat Baykara, Enes Yeşiloğlu, Faruk Kartal, Fatih Ustaoğlu, Ferhat Salt, Hakan Eren, Hasan Demir, Hatice Çetinkaya, Hızır Yıldız, İbedullah Belke, Mehmet Mescier, Mehmet Kul, Muhammet Kaya, Muhammet Kaya, Murat Derecik, Mustafa Çankaya, Nagihan Erkal, Nurettin Emlik, Nusret Telli, Özlem Özbakan, Recep Ulu, Saime Öksüzoğlu, Sercan Başkaya, Tevfik Ayvalık, Yasin Kaplan, Yıldıray Yıldırım, Zeynep Münteha Gemeç, olarak belirlenmiştir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Karabük’ümüze, AK Partimize, Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Öte yandan İstifa eden Timurçin Saylar yönetiminden 10 kişinin yeni dönemde de görev aldığı öğrenildi.

1277

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler