15.6 C
Karabük
19 Nisan Cuma 2024

AK Parti Karabük önceki İl Başkan Yardımcısı Topçu'dan açıklama

AK Parti Karabük önceki İl Başkan Yardımcısı İrfan Topçu sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede AK Parti teşkilatlarının yeni yapılanmasına eleştirilerde bulundu.

Karabüklü işadamı ve AK Parti önceki İl Başkan Yardımcısı İrfan Topçu’nun açıklamaları;

Ne demişti Reis; "Yorulan varsa kenara çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın…" Yine ne demişti; "Teşkilatlarda metal yorgunluk olduğunu gözlemliyorum bu tür problem yaşayan teşkilatları yeni kadrolara devredeceğiz.."

Yine ne demişti; "Nereden buldunuz bu hırsızı dedirtmeyecek isimlere teşkilatlarda yer vereceğiz.."

Yine ne demişti; "İhale peşinde koşanları teşkilatlarda görmek istemiyorum…"

Yani diyor ki; Teşkilatlarda köklü değişim olacak, AK Partide genç ve yeni yüzlere yer vereceğiz….

Allaha çok şükür, bin şükür ki Karabük’te reisi kaygılandıracak bu söylediği yakınmalara uyan teşkilatlarda böyle isimler yokmuş ne mutlu Karabüklü olarak bizlere…

Nasıl mı bu kanıya vardım?

Birer birer ilçe kongreleri yapılıyor

Eflani yapıldı, değişiklik yok güzel

Safranbolu yapıldı ve AK Partili Safranbolu Belediye Başkanı görevden uzaklaştırılmasına rağmen teşkilatta değişiklik yok

Yenice yapıldı, AK Partili Belediye Başkanıyla ulusal basına düşen kavgaları gördüğümüz halde değişiklik yok…

Muhtemelen Eskipazar ve Ovacık’ta da değişiklik olmayacak…

Hadi buraları geçtim yine kuvvet ve muhtemelen il başkanı yine aynı kalacak sadece kendi isteğiyle merkez ilçeden ayrılmak istediğini söyleyen sayın Kaya’nın yerine yine büyük ihtimalle mevcut il yönetiminden biriyle devam edilecek..

İl yönetimi değişir mi?

Zaten 40 kişi olan il yönetimi otomatikman 30’a tüzük gereği düşürüleceğinden 10 isim olmayacak.. 10 isimde biz değiştirdik demek için mevcut olanın ya abisi ya ablası ya halasının oğlu ya teyzesinin kızı girer..

Yine Timurçin Saylar yönetimlerinde görmeye alıştığımız genel merkezin yüzde 35’lik bayan kontenjanını kırma adına fasulyeden 10 kişi listeye yazılır mazbata alındıktan 1 hafta sonra bu on kişi istifa ettirilip yedeğin ilk on sırası yönetime girer al işte size teşkilatı değiştirdik…

Eğer durum diğer illerde de Karabük gibiyse ya reis göz boyamak için bunları söyledi yada benim de düşüncem bu AK Parti içinde hala daha reisi yalnız bırakan ve söylediğinin tersini yapan güçler iş başında.

İnşallah partim için en güzeli olur fakat durum böyle giderse 2019 da partim ve teşkilatlar büyük çöküş yaşar başkanlık seçimi ve vekil seçimi ayrı oy kullanılacak reise çıkan oyların yarısını vekil sandıklarında alması zor görünüyor..

Bunları yazarken asla bir beklenti içersinde değilim yakından tanıyanlar iyi bilir.

Bu saatten sonra apartman yöneticiliği bile yapacak zamanım yok.. Apartman yöneticilerinden de özür diliyorum çoğu apartman yöneticisi bizim teşkilatımızdaki bazılarından daha fazla çalışıyor…

Eğer gerçekten köklü değişim yapılacak olsaydı ilçe kongrelerini yapmadan her ile ilk önce herkesin kabul edeceği bir il başkanı atar il yöneteni ve ilçe kongrelerini bunun önderliğinde yapılmasına bakardım çünkü teşkilatta değişim böyle olur sen zaten aynı ilçe başkan ve yönetimlerini atamızsın zaten bunlar mevcut vekillerin ve il başkanın onay verdiği teşkilatlar şimdi tabanı aynı yapıp tavanı değiştirme şansın yok.

Değiştirsen de eğer tavana getirdiğin dirayetli kendi ekibi kurmak isteyen biriyse tek tek her ilçenin istifasını alır buda hem zaman kaybı hem külfet getirir..

Bunları yazarken de hiçbir ilçe başkanı arkadaşım yanlış anlamasın olayın akış şekli itibariyle bunları yazıyorum saygılar.
İrfan Topçu

3610

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler