18.3 C
Karabük
28 Mart Perşembe 2024

Mağduriyetlerin önünü açacak kumpaslara karşı dikkat

Ülke Postası yazarı Binnur Günay’ın dün yayınlanan yazısı Karabük’te tartışmalara neden oldu. Günay ikinci yazısında da Karabük ile ilgili olarak Fetö konusuna değindi.

Ülke Postası yazarı Binnur Günay’ın yazısı;

Fetö terör örgütü elemanlarının terör örgütü ile alakası olmayan masum vatandaşlar üzerinden farklı teknikler ve şeytanlıklar kullanarak mağduriyetler yarattığına her geçen gün şahit olmaya devam ediyoruz. Bunlardan en çok dikkatimi çeken Karabük’te yaşanan olaylar.. Sahi Karabük denilince aklımıza ilk gelen Fetö terör örgütü üyelerinin her noktada özellikle yerel yönetimler ve üniversiteler üzerinde yoğunlaştıkları göze çarpıyor.
Bu konu üzerinden kurum ve kuruluşlar içindeki fetöcü olmayan çalışanları fetöcü olarak lanse edip karğaşaya ve magduriyetlere sebep oldukları biliniyor.
Bimer-Cimer üzerinden “sahte TC”lerle şikayetlerde bulunulup, terör örgütleriyle hiç bir bağlantısı olmayanlar hakkında “görevden alma”, “görevden uzaklaştırma” gibi adli işlemlerin yapıldığı ifade ediliyor.

Akla Karayı Seçmiş İnsanlarımız Var

Konunun adli boyutunda bu mağduriyetin giderilmesi için yoğun girişimler olmuş. Olay ve olaylarla hiç bir alakası olmadığını ispatlayana kadar akla karayı seçmiş insanlarımız var.
Bimer’e-Cimer’e şikayete konu olan ve şikayeti yapan kişinin TC si üzerinden yapılan tahkikatte, şikayet edenin “14 yaş” ve “Diyarbakır nüfusuna” kayıtlı olduğu ortaya çıkmış.
Bir diğer hadise Niğde’de, Tokat’ta, Kırıkkale’de sayıları hızla artıyor..
Konunun daha detaylı adaletin tecellisi için özellikle yerel ve genel olarak Adalet Bakanlığı nezdinde dikkatle takip edilip, Fetö Terör örgütünün bu oyunlarının bozulmasının aciliyetine inanıyorum.
Valiller, İl daire başkanları, belediye başkanları kendi bölgelerindeki Fetö Terör örgütü üyelerine karşı yapılan operasyon ve mücadelede daha dikkatli ve yeni mağduriyetlerin önünü açacak kumpaslara karşı dikkatli ve uyanık olmaları gerektiğine inanıyorum.

Ülke Postası/ Binnur Günay

ALINTI / http://www.ulkepostasi.com/siyaset/magduriyetlerin-onunu-acacak-kumpaslara-karsi-dikkat-27045.html

2759

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler