23.9 C
Karabük
28 Mart Perşembe 2024

Organize Sanayi Bölgesinde Deprem

Karabük Valisi Mehmet Aktaş’ın Soruşturma açılması talimatı ile çok sıkıntılı günler geçiren Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde fatura Bölge Müdürü Caner Özcan ile çalışanlardan İsmail Karahan ve Zekeriya Çiğdem’e çıkartıldı,iş akitlerinin fesih edilmesine karar verildi.

Bölgenin Sesi Gazetesi’nin haberine göre; 12 Yıla yakın bir zamandır, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü görevinde bulunan ve büyük hizmetleri geçtiği hemen herkesçe belirtilen Caner Özcan’ın, Yasal Tazminatlarının ödenerek İş Akdinin fesih edilmesine karar verildi.

Öte yandan; Karabük Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde Muhasebeci olarak çalışan İsmail Karahan ile Zekeriya Çiğdem’in ise Tazminat ödenmeksizin iş akitlerinin fesih edilmesi yolunda bir karar alındığı da gelen bilgilerden anlaşılmaktadır.

Vali Mehmet Aktaş tarafından açtırılan Soruşturmanın “Muhakkiki olarak görevlendirilen Karabük Defterdarı Osman Koçaş’ın tarafından verilen rapor sonucu görevden alınan Organize Sanayi Bölge Müdürü Caner Özcan, çalışanlardan İsmail Karahan ile Zekeriya Çiğdem’in hangi gerekçelerle iş akitlerinin fesih edildiğine ilişkin, şu ana kadar, herhangi bir bilgi sızmadı.

1073

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler