29.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Karabük'te esrar yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelede zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bugün Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 1 kilo 900 gram esrar yakalandığı belirtildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kastamonu’dan Karabük’e uyuşturucu getirdiği belirlenen O.Ö, S.E ve E.Y’yi takibe alınmış kent merkezinde durdurulan ve gözaltına alınan şahısların üzerinde yapılan aramalarda, 1 kilo 900 gram kubar esrar ele geçirilmiş ve şüpheliler ile ilgili adli işlem başlatılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir." denildi.

21 KİLO EROİN YAKALANMIŞTI

Bilindiği üzere ilimizde son 20 yılda yakalanan eroin miktarı 500 gramı geçmez iken yapılan başarılı operasyon neticesinde tek seferde yakalanan araçta yapılan aramada aracın arka koltuğunun altına yapılmış özel bölmede (32) paket dikdörtgen şeklinde preslenmiş halde, (4) paket siyah poşet içerisinde preslenmiş halde toplam ağırlığı 21 Kilo 584.72 Gram ağırlığında rekor seviyede Eroin maddesi yakalanmıştı.

KARABÜK EMNİYETİNİN GÖZBEBEĞİ; "ŞİLA"

Polisin uyuşturucu operasyonlarda görev alan, uyuşturucu bulmak için eğitilen narkotik dedektör köpeği "Şila", her gün çeşitli eğitimlere tabi tutuluyor.

Uyuşturucu tacirlerinin gizli bölmelere sakladıkları uyuşturucuların bulunmasına katkı sağlayan 2 yaşındaki Belçika kurdu "Şila" için özel eğitim uygulanıyor.

Şila’nın eğitimi geçtiğimiz ay basın mensuplarına gösterildiğinde Emniyet müdürlüğündeki şubede odaya dolabın içine gizlenen esrarı bulan ’Şila’, bahçedeki araç içine konulan esrarı da kısa sürede bulmayı başardı. Eğiticisinin verdiği komutları yerine getirmede de son derece başarılı olan Şila’yı emniyet personeli de ilgiyle izledi.

1341

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler