12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

Serhat Tezsever'e destek mesajı yağdı

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever Karabük’te göreve başladığı günden itibaren yaptığı başarılı çalışmalarla takdir topladı. Halk ile yakından ilgilendi, Karabüklülerin mutlu günlerinde olduğu gibi acı, hüzünlü gününde de yanında oldu.

Çocuklar için sosyal proje çalışmaları başlattı. Gençlerle, yaşlılarla özellikle ilgilendi ve Karabüklülerin sevgisini kazandı.

Karabüklülerin sevgisini kazanan Serhat Tezsever hakkında son iki gündür Twitter’da oluşturulmaya çalışılan iftira kampanyası ve provokasyon Karabüklüler tarafından tepkiyle karşılandı.

15 Temmuz darbe girişimi ardından hükümet tarafından alınan kararları Karabük’te uygulayan ve FETÖ PDY oluşumuna darbe indiren Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever Twitter’da bir hesap tarafından FETÖ üyesi olmakla suçlandı.

Aşağıda fotoğrafı görülen Abdullah Kabak isimli şahıs tarafından twitter.com/AkabakAbdullah hesabından sürekli atılan tweetlerle algı oluşturulmaya çalışıldı.

Provokasyon amaçlı tweetler özellikle devlet kuruluşları, Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı twitter hesapları adına gönderildi.

Serhat Tezsever’e yapılan bu çirkin girişim Karabüklüler tarafından duyulunca sosyal medya karıştı. Facebook ve Twitter’da Serhat Tezsever’e destek veren kullanıcılar Abdulah Kabak isimli kişiyi mesaj yağmuruna tuttu.

Serhat Tezsever’e destek mesajlarında en çok dikkat çeken, AK Partili Twitter kullanıcıları ile birlikte muhalefet parti üyelerinin de olduğu gözlendi.

Sağcı, solcu, partili partisiz çok sayıda kişi Serhat Tezsever’e yapılan çirkin iftiraya karşı birlikte oldu.

 

Karabüklülerin yoğun mesajlarıyla karşılaşan Abdullah Kabak isimli şahıs önce direnmeye çalıştı, mesajlar gün içinde daha çok artınca MESAJLARI SİLİP ÖZÜR DİLEDİ

Şimdi bu Twitter hesabındaki şahsın gerçekte kim olduğu ve kimler tarafından yönlendirildiği araştırılıyor.

SERHAT TEZSEVER KİMDİR?

 

2014 yılında Karabük’te YILIN BÜROKRATI seçildi

11272

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler