29.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Eskipazar'da asfalt çalışması

Geçtiğimiz hafta Yenice’de başlayan asfalt çalışmaları bu hafta sonu da Eskipazar Sırt yolunda devam etti.

Eskipazar Sırt yolundaki asfalt çalışmasını  İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Kamil Ünal ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Eroğlu, Eskipazar İlçesi’nde birinci kat 18 km ikinci kat 10 km olmak üzere programa alındığını ifade ederek; “Pazar sabahı itibari ile Sırt grup yolunda 1.5 km ikinci kat asfalt ekiplerimiz tarafından yapıldı. Burada özveri ile çalışan tüm personelimize çok teşekkür ederim. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi  Kamil Ünal ise; “Burada amacımız 18 km veya 10 km değil. Burada hedefimiz 40 km asfalt 40 km de alt yapı çalışması bizim hedefimizdir. Biz Valimiz, Milletvekillerimiz, Genel Sekreterimiz, siyasi idarelerimiz ile birlikte biz ilçemizde ve ilimiz genelinde 1 km daha fazla asfalt ve alt yapı yapmanın gayreti ve hedefi içerisindeyiz. Mübarek Ramazan ayında, sıcak günde bu kadar özverili çalışmalarından dolayı Özel idare ekiplerimize, Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun’a, Genel Sekreter Yardımcımıza, mühendislerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

860

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler