29.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Karabük'te domuz gribi can aldı

Karabük’te bir kişi domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yüksek ateş ve üst yolum enfeksiyonu şikayetiyle 1 hafta önce Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan ve Ankara’ya gönderilen kan örnekleri sonrası H1N1 virüsü taşıdığı tespit edilen Serkan K. (28) hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası Serkan K.’nin cenazesi yoğun bakım ünitesinden alınarak hastane morguna kaldırılmıştı.

Diğer yandan son bir hafta içinde de 10 kişinin domuz gribi şüphesiyle Karabük ve Safranbolu’da bulunan hastanelerde tedavi gördüğü ve bu şahıslardan ikisinin ise taburcu edildiği 8 kişinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YENİCE İLÇESİ ÇAMLI KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Karabük’te H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle bir hafta önce tedavi altına alınan ve dün akşam hayatını kaybeden Serkan Köroğlu (28), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki Köroğlu için Yenice ilçesine bağlı Çamlı köyünde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Köy camisinde, imam olan eniştesi Halil Alan tarafından cenaze namazı kılınan Köroğlu’nun tabutu daha sonra evinin önüne getirilerek helallik alındı.

Helallik alınması sırasında Köroğlu’nun annesi Güllü ve babası Zeki Köroğlu ile eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu, bazı yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Evin önünde helallik alınmasının ardından Köroğlu’nun cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

Astım bronşit hastası olduğu da öğrenilen Köroğlu’nun yapılan tetkiklerinde, H1N1 virüsü taşıdığı tespit edilmişti.

1295

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler