22.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Ovacık’ta Belediye, MHP’den AKP’ye geçti

Karabük’ün Ovacık İlçesi Belediye Başkanlığı görevine seçilen AK Parti’li meclis üyesi Zafer Küpler, başkanlık görevinden istifa ederek MHP milletvekili aday adayı olan Mustafa Dursun’un kendisini darbettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Küpler, Ovacık Adliyesi çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Dursun’un Ovacık Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından Belediye Meclisi’nin yeni başkanı seçmek için belediyede toplandığını söyledi.

Demokratik bir seçim yaptıklarını, kendisi ile MHP’li meclis üyesinin aday olduğunu belirten Küpler, "6 MHP, 3 AK Parti’li belediye meclisi üyesi var. Seçim sonucunda başkan seçildim. Sonrasında tatsız olaylar oldu. Eski belediye başkanımız seçimlerin sonunda belediyedeki katip odasına gelerek bana ağza alınmayacak küfürler savurdu. Beni darbederek ‘Sana bu işi yaptırtmayacağım, istifa edeceksin’ diyerek tehditler savurdu" iddiasında bulundu.

Küpler, sağlık ocağına giderek darbedildiğine yönelik sağlık raporu aldığını, savcılığa da suç duyurusunda bulunduğu dile getirdi.

Mustafa Dursun ise iddiaların doğru olmadığını savunarak "Ben kendisine ‘hayırlı olsun’ dedim. Kendisiyle en ufak bir dargınlığım, kırgınlığım ve kavgam yoktur. Benim milletvekilliği aday adaylığım noktasında önümüzü kesmek için yapılan bir spekülasyondur. Belediye başkanlığını kazandılar, hayırlı olsun ama bu tarzda iftiralar yapmasınlar" diye konuştu.

1097

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler