30.4 C
Karabük
24 Nisan Çarşamba 2024

Rafet Vergili aday olacak mı?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in 11 Mart 2014 günü; “Rafet Vergili, benim gölgemde siyaset yapıyor” şeklindeki açıklamasına Rafet Vergili hemen cevap vermişti.

Basın toplantısı düzenleyen Rafet Vergili 12 Mart 2014 günü aşağıdaki önemli açıklamaları yapmıştı;
“Biz ayrı kulvarda siyaset yapıyoruz. Onun gölgesinde siyaset yapmıyorum ki ben. Bizim partimiz ayrı. Onun gölgesinde siyaset yapanlar belli. Kendi adayları onun gölgesinde siyaset yapıyor.

Ben AKP’nin gölgesinde siyaset yapmış olsa idim AKP’nin içersinde siyaset yapardım. Benimle alakası olmayan bir cümle kullanmış. Ben şunu ifade etmek istiyorum bugüne kadar AKP’nin gölgesinde ve paralelinde hiçbir şeklide siyaset yapmadım. Hizmet yaparken de hiçbir zaman siyaset yapmadım.

Ben genel siyaset ile ilgili hiçbir şekilde söylemde bulunmadım ve kimse duymamıştır. Ben yerel hizmetler noktasında siyaset üretiyorum buna göre de açıklamalar yapıyoruz. Mehmet Ali Şahin bey diyor ki benim gölgemde siyaset yapmasın.

Ben ne zaman Mehmet Ali beyin gölgesinde siyaset yapmışım ki. Tabiî ki bizim de Karabük halkı olarak isteklerimiz olacak eğer bunu bir gölge olarak kabul ediyorlarsa bana göre yanlış. Eğer 30 Mart tarihinde tekrar ben bu göreve seçilirsem ben Karabük ile ilgili her türlü ihtiyacımızda talepte bulunacağım.

Ben milletvekillerimizi aracılığı ile hükümetten Karabük ile ilgili taleplerde bulunacağım. Onun önünü de kesemezler” dedi.

ŞAHİN ADAY OLURSA BENDE ADAYIM

Basın mensuplarının milletvekili adayı olup olmayacağı şekildeki sorusuna Başkan Vergili: “Ben net olarak cevap veriyorum; Mehmet Ali Şahin bey dördüncü dönem milletvekili adayı olursa bende olacağım. Benim aklımdan kesinlikle milletvekili adaylığı yoktu.

Biz şu an yerel seçimler ile ilgili siyaset yapıyoruz.

Ben daha önceki dönemde de aday olabilirdim, bana çok tekliflerde geldi. Genel merkez nezdinde de bana teklifler geldi ben hiç birini değerlendirmedim. Değerlendirmemenin sebebi başlamış olduğumuz işlerin yarım kalmaması idi. Neyin ne olacağı belli olmadan şimdiden benim milletvekili adayı olacağım ile ilgili propaganda yapılmasını yanlış buluyorum. Rafet Vergili başarısızdır, Rafet Vergili bu projelerde eksiktir diyebilir, kendi adaylarının projelerinin çok iyi olduğunu iddia edebilir bunlar normaldir. Ama benim genel merkezle konuştuğum, pazarlık yaptığım Mehmet Ali Şahin bey gibi birisi tarafından söylenmesi hoş değildir. Böyle bir pazarlığımdan yok, böyle bir düşüncemde yok şu anda. Bu fikrin altın başka şeyler saklı, Yine tekrardan dördüncü dönem milletvekilli ile ilgili kendilerini ön plana çıkartmaya çalışıyorlar. Dördüncü dönem kendilerini milletvekili olarak çıkartacaklarsa siyaset meydanı o kadarda boş değil bizde varız. Ama seçimi ister kazanırız, ister kaybederiz bizim için hiçte önemli değil” dedi.

MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin isifa ederek Karabük Milletvekili adayı olacak mı? sorusu Karabük’te en çok konuşulan konulara arasında yer alıyor.

2206

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler