11.9 C
Karabük
20 Nisan Cumartesi 2024

Kardemir Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç yolsuzluk iddialarını cevapladı

Kardemir A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç son günlerde internet ortamında "Kardemir’de Yolsuzluk" ve Yolbulan ile Güleç ailesinin yolları ayrılıyor iddiaları üzerine ilk defa açıklama yaptı.

Kamil Güleç gazeteci Atilla Karaarslan’a yaptığı açıklamada şunları söyledi; "İddiaların hepsi asılsızdır, kesinlikle iddia edildiği gibi Kardemir zarara uğratılmamış aksine Kardemir her geçen gün kâr eden bir şirkettir. Hatta şirketimiz Türkiye’nin en iyi şirketleri arasında yer almaktadır. Bu tür iddialar zaman zaman yapılmaktadır biz çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

"Şirket içi yazışmalar yayınlanıyor bu yazışmalar gerçek değil mi?" sorusuna;

"Yazışmaların öncesi var sonrası var sadece bir bölümünü yayınlamışlar bu konuda gerekli yasal işlemler başlatıldı. Eğer tamamı yayınlansa zarar değil şirketin yararına olduğu ortaya çıkacaktır"

"Kardemir yönetiminden ayrılacağınız söyleniyor doğru mu?"

"Hatırlıyorsanız Kardemir daha önce ne durumdaydı bizler bu yönetime geldik ve Kardemir’i kâr eden kuruluş ve Türkiye’nin en iyi şirketleri arasında yer almasını sağladık. Hayatımızı verdiğimiz yerden neden ayrılayım, biz çalışmalarımıza devam ediyoruz asılsız haberlere itibar etmeyin" dedi.

 

 

 

1693

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler