25.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Eski Rektör Uysal şimdi ne yapacak? Atilla Karaarslan yazdı

Bilindiği üzere Karabük’te yapılan kamuoyu araştırmalarında en çok tanınan kişi olarak ön plana çıkan Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın seçim gündeme geldikten sonra hangi partiden aday olacağı merakla bekleniyordu çünkü ismi CHP’den ve MHP’den de aday olacaklar arasında geçiyordu.

Karabük Üniversitesi Rektörlük görevinden istifa ederek AKP Karabük Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Burhanettin Uysal profesyonel bir seçim kampanyası ile aday adaylık süreçini tamamladı fakat "sürpriz" bir kararla AKP Genel Merkezi tarafından aday listesine alınmadı.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü görevine geldiği günden itibaren, yaptığı çalışmalarla göz dolduran ve takdir toplayan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı telefonla arayıp görüştüm son durum değerlendirmesi yaptık.

"Aday gösterilmediniz, rektörlük görevinize tekrar geri dönemiyorsunuz, bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?" soruma gülerek cevap verdi.

"Öncelikle Karabüklülere gösterdikleri ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yasa nedeniyle rektörlük görevime dönemiyorum ben yine KBÜ’de çalışmaya devam edeceğim yani Karabük’teyim, Karabük’te yaşamaya devam edeceğim" dedi.

2501

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler