17.9 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

Suriyeli katil zanlıları yakalandı

Karabük’ün Eskipazar İlçesi’nde 64 yaşındaki Rahmi Kayacuk’u döverek öldürüp, eşini yaraladıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 3 şüpheli, ülkelerine kaçmak için geldikleri Gaziantep’te düzenlenen operasyonla yakalandı.

Geçen Çarşamba günü mandıra sahibi Rahmi Kayacuk sopayla dövülerek öldürüldü, eşi ise yaralandı. Olayın ardından inceleme başlatan polis, cinayeti ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Karabük’e giden ve 3 gün önce mandırada işe başlayan 3 Suriyelinin yaptığını belirledi.

Kentte izine rastlanmayan ve otobüsle kaçtıkları belirlenen şüphelilerin bulunması için Karabük Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel ekip oluşturuldu. Polisler yaptığı çalışmada, şüpheli Suriyelilerin, yakalanmamak için ülkelerine gideceği bilgisine ulaştı. İz süren polis, cinayetin ardından şüphelilerin ilk olarak Ankara’ya ardından ise otobüsle Gaziantep’e gittiğini belirledi. Bunun üzerine Karabük’ten Gaziantep’e gelen polisler, kentteki meslektaşları ile birlikte yaptığı araştırmada 3 şüphelinin gizlendiği belirlenen Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir depoya operasyon düzenledi.

Yapılan baskında; Abdulcabbar Abbud, Derviş Dakka ile Muhammed Zehra gözaltına alındı. Yanlarında bir de bıçak bulunan 3 şüpheli gözaltına alınarak Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada yapılan ilk sorgulamalarında suçunu itiraf ettiği belirlenen Suriye uyruklu 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından karayoluyla Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

3218

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler