11.4 C
Karabük
20 Nisan Cumartesi 2024

Oktay Keskin Karabük İl Emniyet Müdürü

    6 Eylül 2012 tarihinde çıkar Emniyet Müdürleri kararnamesi ile İlimize İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1. sınıf Emniyet Müdürü Oktay Keskin dün göreve başladı.

            İl Emniyet Müdürlüğü önünde törenle karşılanan Keskin, daha sonra Polis Mangasını selamladı. Daire Müdürleri ile tanıştıktan sonra makamına çıkan Keskin, burada ilgili Daire müdürleri ile yaptığı kısa görüşme sonrası, basın mensupları ile bir araya geldi.

            Sözlerine burası bizim memleketimiz diye başlayan Keskin "Bizim insanlarımız, bizim memleketimiz. Buraya hizmet etmeye geldik. Bizden önceki bayrağı devir alan arkadaşlarımızdan, daha ilerilere götürmek için biz devir aldık. Amacımız en iyi hizmeti, en güzel hizmeti yapabilmek. Teknolojinin gelişmiş imkanlarını da kullanarak Karabük ve yöre halkına hizmet edeceğiz. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu makam onların, bu kapı herkese, her zaman açık" dedi

  Keskin’in Özgeçmişi:

           1966 Yılında Ankara İlinde doğdu. 1985 yılında Polis Akademisine başladı. 1989 Yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı olarak mezun olup sırasıyla; Adana Polis Koleji, Batman, Polis Akademisi Başkanlığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde değişik rütbelerde görev yaptı. 2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi edip Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına atandı. 2012 tarihinde Teftiş Kurulu Başkanlığına atanmış olup Polis Başmüfettişi olarak görev yapmaktayken, 06.09.2012 tarihli İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile de Karabük İl Emniyet Müdürü olarak atanan Keskin,  evli ve  4 çocuk babası.

1973

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler