19.9 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Pamuk Şekeri ve işte O AN

Karabük Belediyesinin geleneksel hale getirdiği, Ramazan ayına girilmesi ile birlikte startı verilen Ramazan Eğlencesi coşkusu her gün bir mahallede devam ediyor.

Ramazan ayını Karabük halkına sosyal anlamda dolu dolu yaşatmayı hedefleyen Karabük Belediyesi düzenlediği ramazan eğlenceleri ile farklı bir eğlence imkanı sunuyor. İçerisinde müzik ziyafeti, değişik ikramlar ve 7’den 70’e katılımın sağlandığı birbirinden güzel yarışmaları bulunan Ramazan Eğlencelerinin sonuncusu Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde yapıldı.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Keskinci ve çok sayıda mahalle sakinin katıldığı eğlencede katılımcılara sınırsız ikramda bulunuldu. Karabük Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde katılımcılara eşsiz müzik ziyafeti sunan yöremiz ses sanatçısı Recep Karagöz seslendirdiği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği şarkıları ile dinleyenleri büyüledi. Miniklerin sabırsızlıkla beklediği yarışmalar bölümünde ise çuval, fes, halat çekme ve don bastı oyunlarında miniklerin yanı sıra gençler de birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin hoşça vakit geçirdiği eğlence gece geç saatlere kadar sürdü.

Haber ve fotoğraf Karabük Belediyesi internet sitesinden alındı. 3nisan.com Haber editörünüz bu fotoğrafın o kadar çok önemli ifadelerle dolu olduğunu hissettiki sizlerle paylaşmak istedi.

İlerleyen yaşlarına rağmen hayatı boyunca hiç pamuk şeker yemeyen o kadar çok insanımız varki, hatta kucağındaki çocuğuna bir pamuk şeker alamayan o kadar çok insanımız varki…

Fazla söze gerek yok FOTOĞRAF herşeyi anlatıyor!..

1337

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler