25.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Karabükspor yönetimi mahkemede hesap vermeli

Kardemir Karabükspor Sivasspor maçı sonrası 13 Kasımda kongre kararı aldı. Borç kaf dağında 20 senedir alt yapıdan oyuncu yetişmiyor. İthal başkan Ferudun Tankut yancısı ve indira gandide ortağı simsar bayramla kanını emdi takımın.

Sizlere yazıyorum bu yazıyı Karabükspora futbolcu, yönetici, teknik adam olarak hizmet eden Karabükte faal gazetecilik, siyaset ve cemiyet hayatının içinde olan abilerim, kardeşlerim. size yazıyorum bu yazıyı Ahmet Gölbek, Ilhan Alpboğa, Atilla Karaarslan, İsmail Hakkı Çepni, Hasan Vezir, Hasan Bilir, Hayati Şen, Erdoğan Dinçel, Mustafa Cıngıllıoğlu, Mustafa Çelenli, Hidayet Aygün, Sedat Kalaycı, Sedat Kalayci, Oral Kucukoral, Fatih Sarı, Ilyas Tüfekçi, Orhan Üstündağ, Semavi Uzun, Metin Özkan, Metin Uzun, Soner Acar, Cüneyt Memişoğlu, Hüseyin Ciğeroğlu, Hasan Terzi, Zafer Ulusal, Kıvanç Bozkurt lütfen sizde artık susmayın ve bir yorum yapın bu konuda.

Son nüfus sayımında mezarlıktaki ölülerle nüfusu 100 bini geçen Karabükte memleketimizde tek sosyal aktivite Kardemir Karabükspor. Kardemir Karabükspor Arsen Lüpenden daha büyük vurguncu bu iki adam yüzünden zor günler yaşıyor.

15 senede şehirde adam yokmuş gibi başkan bu adam iki kere takımı süper lige çıkarmışta…

Arkadaşlar Karabükspor demir çelik grevinde ilçe konumunda olmak üzere o yokken de iki kere çıkmıştı süper lige.

15 senede iki kere şampiyon yapmış ya 15 senede Karabükspor üzerinden Ankaralı futbolcu simsarı Bayram Uğurlu ile götürdükleri, 1600 derece sıcakta çalışan işçinin sırtından kazandıkları.

Para varken çocuk gibi yalvarıyor "Ne olur beni başkan yapın" diye, para bitince kaçıyor.

Ünye maçı, Altay maçı sonrası geçmiş yıllarda kaçtığı gibi.

Bu adam vallahi billahi Türk Futbolunun yüzkarası. sendikacıyken işçiyi sermayeye sattı kulüp başkanıyken suç ortağı kabzımal kılıklı menajer ve sendikadan kankası Ruhi Ayhan’ın damadıyla kulübün anasını belliyorlar.

Arkadaşlar bu adam bu kez kafasına göre gitmemeli hep beraber kamuoyu oluşturup bu yüzkarasını kongrede ibra ettirmeyip Yüce Türk adaleti önünde hesap verdirmeliyiz suç ortağı Bayramla beraber.

Ben 15 senedir bu ahlak yoksunuyla ve yancısı bayramla uğraşıyorum bıkmadan sıkılmadan çünkü bu adamların Ne yaptıklarını çok iyi biliyorum.

Bir Fenerbahce kongre üyesi olmak İçin Karabük’ün Şeref’ini satan bu yüzkarası Ferudun Tankut bu kez ibra olmamalı.

Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır diye düşünmeyin çok büyük açıkları var.

Karabük şehrinde amatör takımlar kan ağlarken önce İsveç sonra Slovakya’da yapılan pilot takımlar üzerinden aktarılan paralar, bonservis parasını Karabükspora ödetip Adıyamanspora bedava yollanan futbolcular varda var.

Bir çift sözümde size KARDEMİR’in sahibi Yolbulan, Güleç aileleri yıllardır siz KARDEMİR’de kuklanız Ferudun efendi Karabüksporda kepçe kepçe götürdünüz, bu kez bir milat olsun ve kongre üyesi Demir Çelik işçilerini serbest ve hür iradesine bırak yapılanları ibra için avukat Hakanı nöbetçi başkan yapmayın ve hesap sorun, hesap soralım.

1600 derece sıcakta çalışan işçinin ahını almayın. Benim başka sözüm yok taşıma suyu ve ithal başkanla kulüp dönmez.

Herkes yaptıklarının hesabını vermelidir kongre kararı alıp kaçıp gitmek Yok.

Bu kez bir kez olsun beni yalnız bırakmayın bu mücadelemde, birlik olalım bir kez olsun yoksa Karabüksporun sonu hiç iyi değil Mersin, Gaziantepspor, Karşıyaka gibi olur bu gidişle saygılarımla

1367

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler