16.8 C
Karabük
19 Nisan Cuma 2024

Levent Açıkgöz ve Popoviç

Bu akşam Galatasaray karşısında takımın başında sahaya çıkan Levent Açıkgözün saçları dışında Avustralya kıtasından gelecek yeni teknik direktör Popoviçten ne eksiği var.

Ligin Beşiktaş’la beraber en iyi top oynayan takımı Galatasaray karşısında deplasmanda takımını hiç mahkum oynatmadı. Müthiş top oynattı Levent AÇIKGÖZ o yörenin çocuğu şehri tanıyor, şehirin huyunu suyunu biliyor, takımı tanıyor, pro diploması var. Gelen Popoviç C. Palace’da asistan koçluktan başka hiçbir şeyi yok.

Ben konuşunca herşeye muhalefetsin diyorlar, sivri dillisin diyorlar ama dayanamıyorum haksızlıkları görünce. Düne kadar Karabük’ü ilçe konumunda süper lige çıkaran Ali Kemal Denizciyi tanımayan bu kim diye bana soran, işe yaramaz diye yolladığı futbolcuyu 3 ay sonra hatırlamayıp kim bu süper biri kaç liraysa bonservisi hemen alalım diyen, Adıyaman patentli Karabükspor Başkanı taaaaa Avustralya kıtasından teknik direktör getiriyor. Karabük’te amatör takımlar kan ağlarken Slovakya’dan takım bulup pilot takım yapıyor.

Yahu bu düzene Karabük şehrinde dur diyecek hiç mi kimse yok !

Tankut-Becali-Bayram-Dragos karesi 1600 derece sıcakta çalışanların hakkını yerken o şehirde hiçmi dur diyen yok, malesef yok arkadaşlar.

Babasının çiftliği gibi Karabüksporla oynuyor Tankut efendi yancısı Bayram ve Romanya ayakları menajer Dragosla, nasılsa hesap soran kimse yok.

20 yıldır alt yapıdan oyuncu yetişmeyen Karabüksporda bir tane Levent AÇIKGÖZ çıktı onunda tek suçu adının Leventovic olmaması…

Not:Levent Açıkgözle yaklaşık 5 yıldır konuşmuyorum simsar Bayram, Tankut ortaklığına onların transferlerdeki indira gandilerine bir Karabüklü olarak sustuğu için, bir adı gel bir adı git olduğu İçin ama bizde Sezar’ın hakkı Sezar’a Levent AÇIKGÖZ gelen Popoviçten daha iyi teknik direktör hırsızlıklara kulübünü soyanlara sussa da…

2070

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler