13.5 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

Gerçek olan, Süper Lig

Evet, Kardemir Karabükspor Süper Ligde. Gerçek olan da bu. Esasında Karabükspor inanılması zoru başardı. Onca maçlarda kötü futbol oyna. Tam olarak güvende duyulmuyor. Bu takım Süper Lige çıkıyor. Sahamızda Adanaspor ile oynuyoruz. Maçın ilk yarısı 0-1 bitiyor. Alabildiğince umutsuzluk. Gözyaşları. Neyse maçı 2-1 alıyoruz. Geliyoruz son haftaya takım bir hafta önce Kuşadası’na gidiyor.

Belli ki Kuşadası falanda ilaç olmamış. Hiçbir ilerleme yok. 0-1’de geriye düşüyoruz. Göztepe 1-0 galip iken, 2’de net gol pozisyonu buluyor. Umutsuzluk diz boyu. Neyse ki ilk yarı 1-1, sonra da 2-1. O arada Giresunspor 2-1 önde skorlar bizden yana. Alanya 2-2’yi buluyor. Fakat yetmiyor.

Karabükspor galibiyeti koruyor. Süper Ligdeyiz. Futbolcular kötü oynadılar, iyi oynadılar. Kenar yönetimi, başarılı idi değil idi. Öyle idi, böyle idi. Gerçek olan Süper Ligdeyiz. Cümlesinin emeklerine candan teşekkür ederiz. Hepsinden razı olsun. Emeğin kenti Süper Ligde. Bundan güzeli ne olabilir ki. Şunu unutmamak gerekir. Kulüp çalışanları A’dan Z’ye Karabükspor’un Süper Lige çıkması için duacı olmuşlardır. Çoğu Süper Ligin ne olduğunu çok iyi bilmektedirler. Ayrıca son 2 haftaya girildiğinde kulüp Başkanı Sayın Hikmet Feridun Tankut, tecrübesini konuşturmuş ve gündem yaratmıştır. Maçları yönetecek (Bilhassa Antalyaspor maçları) hakemler ister istemez dikkatle izlenmiştir. Yoksa ki, Merkez hakem kurulu yanlı tutumunu götürecekti. Bunun çok çok gözle görülen örneğini Alanya – Göztepe maçında izledik.

Atılan serbest atışta çizgi çizmeyen hakemi izledik. Ofsayttan atılan golü de izledik. Sayın Tankut bu anlamda spor kamuoyunun, en üst kademeye kadar dikkatini çekmiştir.

Alanyaspor yöneticileri de bu dikkat çekmeleri rahatsız olmuşlardır. Alanyaspor maçında kapalı tribündeki taraftarlarımızı desteklerinden ötürü kutluyorum. 4 maç cezaya rağmen kutluyoruz. Zararlı olduk. Şampiyon olduk.

Süper Lig Karabükümüze, tüm Karabüksporlulara hayırlı olsun. Ağustos ayı sonunda Süper Ligde buluşmak üzere. 3 maç cezalı olarak.

1266

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler