21.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Her Telden (7.Eylül.2018)

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “ASFALT ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM ETTİKLERİNİ..” SÖYLÜYOR VE GÜVEN KAVŞAĞI

Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, bütün Mahallelerde ASFALT ÇALIŞMALARINA TAM GAZ devam ettiklerini söylüyor ve elbet bu alkışlanacak bir çalışma olarak görülmeli. KARABÜK BELEDİYESİ BİR BAŞKA ÇALIŞMANIN EŞİĞİNDE. Emin olun, yapılacak bu çalışma, yapılan ASFALT ÇALIŞMALARINDAN ÇOK DAHA FAZLA SES GETİRECEK, çok daha fazla yararlı olacak, hemen herkes bilir GÜVEN KAVŞAĞINI, işte söz ettiğimiz o çalışma GÜVEN KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ OLACAK. GÜNLÜK ONBİNLERCE KİŞİ KULLANIYOR GÜVEN KAVŞAĞINI.. GÜNLÜK BİNLERCE ARAÇ KULLANIYOR.. Karabük Belediye Başkanlığı Döneminde Sayın HÜSEYİN EREN, O Kavşağa KARABÜK’ÜN BİR İŞÇİ KENTİ OLDUĞUNU simgelemek üzere, bir heykel yaptırmıştı.. Zaman içinde rengi gitti, bazı parçaları çalında, berbat bir görünüm aldı.. Üstüne/üstlük galiba bir araç çarptı ki belirli bölümü hasar gördü.. KARABÜK BELEDİYESİ ORADA YENİ BİR DÜZENLEME YAPACAK..

Bize göre, asfalt çalışmalarından çok daha fazla göze batan bu olacak

 

KARABÜK’ÜN EN MERKEZİ YERİNDE Kİ “GÜVEN KAVŞAĞI…”,  TCDD ÜST GEÇİDİNİN YAPILMASI İLE,  ORADA KAÇ YÖNLÜ TRAFİK VAR BİR BAKIN..

Karabük Belediyesi “GÜVEN KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ YAPACAĞINI..” açıkladı, öncelikle orada bulunan HEYKEL KAİDESİ ile üzerinde ki HEYKEL tam anlamı ile berbat hale gelmişti. ADETA, DÜZENLEME ŞARTT OLMUŞTU. Daha sonra, ÇOK ELEŞTİRİ ALAN ve insanların dar olması nedeni ile büyük tepki gösterdikleri, TCDD ÜST GEÇİDİNİN yapılıp, hizmete alınması ile HEM ARAÇ TRAFİĞİ, HEM YAYA TRAFİĞİ çok arttı GÜVEN KAVŞAĞINDA.. GÜNDE ONBİNLERCE İNSAN ORAYI KULLANIYOR.. GÜNLÜK BİNLERCE ARAÇ, O TRAFİKTE AKIYOR.. Karabük Belediyesi GÜVEN KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ dileriz fazla gecikmez ve şık bir düzenle yapılarak GEREK ARAÇLARIN, gerekse YAYALARIN rahat etmesi, huzur içinde o civarı kullanması sağlanır. KARABÜK’ÜN EN MERKEZİ YERİ, GÜVEN KAVŞAĞI.. Yeni bir düzenleme şart hale gelmişti ve yapılacağı açıklandı..

DİLERİZ, ŞIK BİR DÜZENLEME İLE TRAFİK RAHATLATILIR..

 

ESNAF ODALARI BİRLİK BAŞKANI SAYIN NURETTİN TÜMEN “BAKANLIĞIN VERECEĞİ KARARI BEKLİYORUZ, HENÜZ BİR KARAR GELMEDİ..” DİYOR

Biliyorsunuz Karabük ESNAF ODALARI BİRLİĞİ için Yönetmeliklerde gösterilen YETERLİ SAYIDA imza toplanarak OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL talep edilmişti. Sayın NURETTİN TÜMEN Başkanlığında ki BİRLİK YÖNETİM KURULU bu talebi “BİZ NORMAL GENEL KURULUMUZU YAPALI, HENÜZ 2-3 AY OLDU BÖYLE BİR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA NE GEREK VAR..” gibi bir gerekçe ile reddetmiş, Genel Kurula gitmeyeceklerini açıklamıştı.. MUHALEFETİN İMZA SAHİPLERİ, OLAYI BAKANLIĞA GÖTÜRDÜLER.. İLGİLİ BAKANLIK henüz bir karar vermedi.. Geçtiğimiz gün Sayın NURETTİN TÜMEN ile ayaküzeri bu konuyu görüştük ve Sayın TÜMEN Ticaret Bakanlığı’ndan henüz bir karar gelmediğini söyleyerek “GELECEK KARARA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ..” dedi. Bu arada belirli çevreler, Sayın NURETTİN TÜMEN’İN, MART 2019 YEREL SEÇİMLERİN DE, AK Parti Karabük BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olabileceği gibi bir varsayım içine girerek “ÇOKTA YARARLI OLUR..” diyorlar.. TÜMEN AİLESİNİN GELENEĞİNDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAR.. Sayın NURETTİN TÜMEN, bilindiği gibi AK Parti İl Başkanlığı için düşünülen kişiler arasında yer alıyordu ve BELEDİYE BAŞKAN Adayı olmasında yarar olduğunu söyleyen önemli çevreler var.

BİRLİK BAŞKANI ve YÖNETİMİ BAKANLIĞIN KARARINI BEKLİYOR..

 

CHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA AYRILAN SAYIN İBRAHİM AYHAN’IN YERİNE,  MİMAR SAYIN ELİF KÖSE İLÇE BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ.

CHP Safranbolu İlçe Başkanı Sayın İBRAHİM AYHAN, bu görevinden istifa etti ve yerine, beklendiği gibi, İlçe Yönetim Kurulu’nda Mimar Sayın ELİF KÖSE seçildi. YÖNETİM KURULU Sayın ELİF KÖSE’Yİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA TAŞIDI.. Sayın ELİ KÖSE genç bir isim ve MİMAR OLMASI Safranbolu’nun bu anlamda ki özellik nedeni ile çok/çok önemli, Sayın ELİF KÖSE mesleği ile ilgili çok ciddi bilgileri, en azından süreç içinde, Kamuoyu ile paylaşabilir.. SAFRANBOLU, Mimari anlamda, bu işin eğitimini almış bir TEKNİK İNSANIN gözetimine şiddetle ihtiyaç duyuyordu, zaman/zaman bu anlamda çok ciddi tartışmalar yaşanıyordu.. Sayın ELİF KÖSE, şimdi Partisini YEREL SEÇİMLERE hazırlayacak.. Bakalım BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olarak kimi çıkaracak CHP..

Bu merakla bekleniyor iyi mi..?

 

CHP SAFRANBOLU İLÇE ÖRGÜTÜNDE ÇALIŞAN BİRKAÇ KARDEŞİMİZ “SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAMIZ GEREK..” DEDİLER..

Safranbolu CHP İlçe Örgütünde çalışan birkaç arkadaş ile, ayaküzeri de olsa, sohbet etme imkanımız oldu “SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI KONUSUNDA ÇOK İDDİALIYIZ..” dediler.. “AK PARTİ BURADA, PARTİ İÇİ ÇOK CİDDİ HATALAR YAPTI.AYRICA İNSANLAR PAHALILIKTAN, EKONOMİK SIKINTIDAN BUNALDI.SAFRANBOLU İMARI AK PARTİLİ BELEDİYE TARAFINDAN, ADETA, TARUMAR EDİLDİ.SAFRANBOLU SEÇMENİ BUNLARI GÖRECEK OYUNU CHP’YE VERECEKTİR..” falan dediler.. CHP Safranbolu’da YEREL SEÇİMLERE İDDİALI giriyor.. Mutlaka diğer İlçelerde de iddialı girecektir, ancak, SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI noktasında çok/çok daha fazla iddia taşıyor CHP’Lİ Kardeşler..

Niyetleri SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANMAK..

 

PİYASALARDA “ONLARCA SU MARKASI, SU TÜKETİCİSİNE HİZMET VERİYOR, HEPSİ DE ZAM YAPTI..” KARABÜK, KARABÜKLÜ KAYIN SUYU GÖRDÜ.

Bu Karabük insanı kadar, KARABÜKLÜYE KARŞI DURAN bir başka yer var mıdır acaba, en somut örneğini birkaç gündür yaşıyoruz bunun, belirli çevreler KAYIN SU ZAM YAPTI diye yaygara halinde.. EVET KAYIN SU ZAM YAPTI GERÇEKTEN.. Peki PİYASALARDA, KAYIN SU GİBİ, ONLARCA SU MARKASI DAHA VAR, ONLAR ZAM YAPMADILAR MI, onlar düşük fiyatlardan mı satış yapıyorlar Karabük insanının KAYIN SU tepkisi bu manada ne anlama geliyor..? ÜLKEMİZ BİR EKONOMİK KISKAÇTAN GEÇİYOR.. İĞNEDEN İPLİĞE HEMEN HERŞEYE ZAM GELDİ.. KAYIN SU’YUNUN kullandığı ve direkt maliyetine etki edecek HER ŞEYE ZAM GELİNCE, onlarda, DİĞER SU MARKALARI gibi fiyatlarına zam yaptılar ve KARABÜK YAŞAYANLARININ bir bölümü buna tepki gösterdi.. TEPKİ, KAYIN SU FİRMASI’NA KARŞI YÜKSELDİ.. Diğer SU FİRMALARINA KİMSE SES ÇIKARTMIYOR bu manada.. Samimi olarak, gösterilen bu tepkiyi anlamakta zorlandığımızı söylemek zorundayız, eğer SU FİYATLARINA YAPILAN ZAMMA karşı çıkılacaksa diğer MARKALARA NEDEN SES ÇIKARILMADI yani.. KAYIN SU, KARABÜKLÜ BİR FİRMA, TEPKİ BUNDAN DEĞİL Mİ..? Karabük’te günün konusu olan KARABÜKSPOR’UN su sponsoru BİR BAŞKA FİRMA DEĞİL, KAYIN SU ve Karabük insanının bir bölümü KAYIN SU Firmasına ZAM YAPTINIZ DİYE tepki gösteriyor iyi mi..?

Bunu anlamakta zorlanıyoruz gerçekten..

 

KARABÜKSPOR’A “İL EŞRAFI, SANAYİCİSİ VE TİCARET ERBABINDAN 5 MİLYON LİRA TOPLANACAĞI..” ŞEKLİNDE Kİ TAAHHÜT VE SONUCU..?

Karabük’te 8 imza ile KARDEMİR’DEN, KARABÜKSPOR’A parasal yardım yapılması yolunda ki, kimilerin “ÖNERİ PAKETİ..” dediği, kimilerin ise “TALEPLER PAKETİ..” olarak nitelendirdiği yazılı metin de bir konu dikkatimizi çekiyor.. NOT bölümünün birinci sırasında yer almış bu konu.. Deniliyor ki “İL EŞRAFI, SANAYİCİSİ ve TİCARET ERBABINDAN 5 MİLYON LİRA TOPLANACAKTIR..” ifade aynen bu ve ne yazık ki “BU 5 MİLYON LİRA KONUSUNDA BİR AÇIKLAMA YAPILMADI..” “5 milyon lira toplandı mı/toplanmadı mı..?” Kamuoyu’na “5 MİLYON 700 BİN LİRA PARA TOPLANDI..” gibi haberler uçuruldu, 8 milyyon lira gerektiğine ilişkin haberler uçuruldu ve 5 milyon 700 bin lira toplandı ise bu para ne oldu.. Toplandığı piyasalara uçurulan 5.700 bin liradan sonra, gereken 8 milyon lira için kalan 2 milyon 300 bin lira TOPLANMADI MI/TOPLANAMADI MI..? KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN NELER DÖNDÜ, NELER DÖNDÜRÜLDÜ..? Toplandığı söylenen 5 milyon 700 bin lira ne oldu Allah aşkına..?

Yoksa piyasalara YALAN HABERLER Mİ UÇURULDU..?

 

HAYDAAA..! KARABÜKSPOR’DAN SONRA, SAFRANBOLU BELEDİYESPOR’DA “EKONOMİK SIKINTI NEDENİ İLE KÖTÜ DURUMDA..” NE OLUYOR..? HAYDAAA..!

KARABÜKSPOR yenilsin/içilsin faslı BİR DÖNEM ağır bastığı için 190 küsur milyon lira borca sokulmuş ve BORÇLAR ÖDEMEDİĞİ için ÇOK/ÇOK KÖTÜ DURUMDA.. BİZ KARABÜKSPOR’A YANARKEN BAŞIMIZA GELENE BAKIN..! SAFRANBOLU BELEDİYESPOR Karabük Amatör Küme Şampiyonu olarak BÖLGESEL AMATÖR LİG Maçlarına katılacaktı, ÇOK KÜÇÜK BİR MEBLAĞ ödenemediği için BAL maçlarına katılamıyor takım. SAFRANBOLU BELEDİYESPOR KAPANIYOR..!! Çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz “KARABÜKSPOR’DA ŞU ANA KADAR HESAP SORULMADIĞI İÇİN, SAFRANBOLUSPORA’DA KİMSE PARA VERMİYOR.HERKES VERDİĞİMİZ PARALAR ÇAR/ÇUR OLACAK SANIYOR.KAPANMA O YÜZDEN OLACAKTIR..” dedi.. Bakın nereden vurdu, nereden ses verdi olay. Her ne hal ise artık, o çok önemsediğimiz Kardeşimiz “KARABÜKSPOR İŞİ ORGANİZEYE SOKULMUŞ.EĞER ÖYLE BİR GELİŞME VARSA İŞ ÇOK CİDDİ BOYUTLARA VARABİLİR..” gibi sözler etti. Bunları resmi yerlerden öğrenmedim gerçi, ancak, kulağıma ORGANİZEYE SOKULDU gibi bilgiler geldi dedi O Kardeş ve böyle bir gelişme varsa DURUM ÇOK ŞEYLERE GEBE filan gibi bilgiler verdi.. SAFRANBOLU BELEDİYESPOR EKONOMİK SIKINTIDAN KAPANIYOR..

İşe bakın siz..!!

720

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler