12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

Her Telden (9.Ağustos.2018)

KARABÜKSPOR, KARABÜK’ÜN ÜZERİNDE EN FAZLA KONUŞULUP, DOĞRU/DÜRÜST HİÇBİR İCRAAT YAPMADIĞI TEK KONU GİBİ VE BAZI ÇABALAR..
Karabük, yatıyor/kalkıyor KARABÜKSPOR konusunu konuşuyor, gittiğiniz her evde, her işyerinde konuşulan ortak konu KARABÜKSPOR ve böyle bir konu üzerinde doğru/dürüst hiçbir icraat yapılmaması da enteresan doğrusu.
NEYSE;ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLABİLİR..
Ortaya çok sağlam bir KARABÜKSPOR YAPISI ÇIKARTILABİLİR ve bu anlamda çok önemli gelişmelerin, oluşumların aşamasında olduğumuzu çıtlatalım yeter..
KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANLIĞI noktasında Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN önü kesildi ve Kulüp daha sonra HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığı’na bırakıldı, ne yazık ki bırakıldı..
Şahsen BUNUN ENGELLENMESİ İÇİN çok ama çok çaba gösterdik, olayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E kadar taşıdık, Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile çok temaslarda bulunduk, engelleyemedik.
Hem KARABÜKSPOR’A hem HİKMET FERİDUN TANKUT’A yazık oldu..
Şimdi, yeni bir durum ortaya çıkabilir..
KARABÜKSPOR Karabük’ün ortak değeri ve üzerinde bu kadar çok söz edilip, doğru/dürüst hiçbir olumlu icraatın yapılmaması üzücü elbet,  süreç içinde çok olumlu gelişmeler olabilir mi, bize göre olacak gibi.
KARABÜKSPOR bu hali ile bırakılmamalı bize göre.

KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN AHMET NUR “ÜYELERİMİZE KESİNLİKLE HİSSE SENEDİ VERİLECEK, BU KESİN.”
KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı ve Müdürü Sayın AHMET NUR, bir konu hakkında açıklama getirerek “ÜYELERİMİZ ÇOK RAHAT OLSUNLAR, HİSSE SENETLERİNİ DAĞITACAĞIZ..” dedi.
Belirle kesimlerin “HİSSE SENETLERİNİN BLOK HALİNDE SATILMASI İLE ELDE EDİLECEK PARANIN ÜYELERE DAĞITILACAĞI BİR BİR ANLAYIŞ İÇİNDE HAREKET ETTİĞİNE..” işaret eden Sayın AHMET NUR çok net konuştu “BU MÜMKÜN DEĞİL..” dedi.
Hisse senetlerinin dağıtılması noktasında hem VAKIFLAR YASASI kendilerine direktif veriyormuş, hem de VAKIF YÖNETİMİ olarak kesinlikle böyle bir düşünceleri yokmuş.
“HER ÜYE HAK ETTİĞİ KADAR HİSSE SENEDİNE ALACAK..” diyen Sayın AHMET NUR, daha sonra hisse senedini alan üye bunu ne yaparsa/yapsın o hisse senedi sahibi üyenin bileceği bir iş gibi bilgiler verdi.
KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Müdürü Sayın AHMET NUR, bütün bu işlemlerin yıl sonuna kadar bitirilmesi için büyük bir süratle, heyecanla çalıştıklarına işaret ediyor..
KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI SONA GELİYOR ARTIK..

“KARABÜK MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ..” YOLUNDA HABERLER VE “CHP MİLLETVEKİLİ, GALİBA, ZİYARETÇİLERDEN KAÇIYOR, O YOK…”
Karabük’ün çeşitli kesimlerinden “KARABÜK MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARETE GİDEN KİŞİ veya HEYETLER OLUYOR..” Basına servis edilen fotoğraflara bakıyorsunuz AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL, Sayın NİYAZİ GÜNEŞ.
HİÇ BİR FOTOĞRAFTA CHP MİLLETVEKİLİ YOK..
Örneğin TİCARET ve SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİ ve en son olarak da ,  Vali Sayın KEMAL ÇEBER’İN Milletvekili ziyaretinde, yine Sayın CUMHUR ÜNAL, Sayın NİYAZİ GÜNEŞ.
CHP Milletvekili ile çekilmiş bir fotoğraf yok.
Basına servis edilmiş bir fotoğraf yok.
Bu ne biçim iştir anlamak mümkün değil, insan, galiba CHP Milletvekili ziyaretçi olayından hoşlanmıyor ve o nedenle ziyarete gelenlerle görüşmek istemiyor, yerinde olmadığı mesajlarını veriyor falan.
Peki SİYASETİN SERMAYESİ İNSAN düsturu nerede kaldı..?
CHP Yıllar sonra Karabük’te Milletvekili seçtirmiş, aslında, MİLLET İTTİFAKI Milletvekili olarak CHP Adayını seçtirmiş, ancak, CHP Milletvekili orta da gözükmüyor, tüm ziyaretlerde Sayın CUMHUR ÜNAL Sayın NİYAZİ GÜNEŞ.
Bu durum CHP ÖRGÜTLERİNİ DE RAHATSIZ ETMİYOR demek ki..
Onların da sesi/soluğu çıkmadığına göre.
Örgütler de rahatsız değiller bu durumdan.

KARDEMİR HİSSEDARLARI, BÜYÜK BİR TEMETTÜ BEKLENTİSİNE GİRDİ SANKİ VE BİR HİSSEDAR “EN AZ 400-500 MİLYON TEMÜTTÜ DAĞITILIR..”
KARDEMİR’İN 2018 yılının ilk 6 ayı için açıkladığı 440 milyon lira civarında ki KAZANÇ birçok kesimin-amiyane tabir ile ağzını sulandırdı galiba- beklentileri arttırdı.
HİSSEDARLAR “EN AZ 400-500 MİLYON TEMETTÜ..” DAĞITILIR beklentisinde..
ÇALIŞANLAR “ÇOK İYİ BİR SÖZLEŞME YAPILIR..” beklentisinde..
KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI Üyeleri, dağıtılacak olan hisse senetleri ile TEMETTÜ ALARAK, EK BİR GELİR ELDE EDERİZ gibi bir beklenti içinde ve Genel Müdür Sayın ERCÜMENT ÜNAL’IN 2017 yılı ilkbaharında işaret ettiği günleri yakaladı işte KARDEMİR..
Sayın ERCÜMENT ÜNAL, daha 2017 yılının İLKBAHAR aylarında bugünleri işaret etmiş ve “KAZANACAĞIMIZ PARA BÜYÜYECEK, HİSSE SENETLERİ O BÜYÜKLÜKTE ARTACAK, ORTAKLARIMIZ KAZANACAK..” gibi bilgiler vermişti.
O ZAMANLAR Sayın ERCÜMENT ÜNAL’A bu anlamda pek inanmayanlar, Sayın ÜNAL’IN söylediklerine pek ihtimal vermeyenler “Sayın GENEL MÜDÜR HAKLI ÇIKTI.Sayın ÜNAL BUGÜNLERİ O ZAMANDAN GÖRMÜŞ..” diyorlar..
KARDEMİR HİSSEDARLARI GELİR PAYI BEKLİYORLAR..
Hem öyle 200-300 milyon falan değil yani..
400-500 MİLYON LİRANIN ALTINDA Kİ TEMETTÜ SIKINTI ÇIKARTABİLİR..!

AK PARTİ İÇİNDE ETKİN BİR İSİM “DİKKAT EDİN, AK PARTİ KARABÜK BELEDİYESİ’Nİ ALDIĞINDA, KENT MEYDANI , MİLLET BAHÇESİ OLACAKTIR..”
AK Parti içinde, çok/çok etkin olan bir isim, hiç beklemediğimiz, hiç ummadığımız bir çıkış yaparak “MART 2019 TARİHİNDE AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANACAKTIR..” dedi.
Daha sonra da “BUGÜN, DOĞRU/DÜRÜST HİÇBİR İŞE YARAMAYAN KENT MEYDANI, CUMHURBAŞKANIMIZIN DİLE GETİRDİĞİ MİLLET BAHÇESİ OLARAK YENİDEN DÜZENLENECEKTİR..” iddiasında bulundu..
Olayı bununla da bırakmayarak “KARDEMİR’İN YERİ KAMULAŞTIRILABİLİR, ADLİYE SARAYI ZATEN ÇÜRÜK RAPORU VAR, BAŞKA YERE TAŞINIR VE VALİLİK BİNASI DA BU MİLLET BAHÇESİNE DAHİL EDİLEBİLİR…” gibi düşüncelerini söyledi..
Biz kendisine “İYİ DE BUNUN OLMASI İÇİN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI KAZANMANIZ GEREK..” dedik “ŞU ŞARTLARDA AK PARTİ KARABÜK BELEDİYESİ’Nİ ALIR.O KONUDA KUŞKU DUYMUYORUM/DUYMUYORUZ..” falan dedi.
Kendisine “MART 2009 TARİHİNİ HİÇ Mİ HİÇ UNUTMAYIN, MART 2014 TARİHİNİ DE UNUTMAYIN.O ZAMANLARDA DA, AK PARTİ ÇOK GÜÇLÜ GÖRÜNÜYORDU, AMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ, ÖZELLİKLE,  2014 SEÇİMİNDE YÜZDE 52 İLE Sayın RAFET VERGİLİ KAZANDI..” dedik.
“ORASI ÖYLE, ANCAK, ŞARTLAR ÇOK DEĞİŞTİ..” dedi..
Neyse, KENT MEYDANI, gelecekte, MİLLET BAHÇESİ olacak mı dersiniz..?
AK Partililer, bunu SLOGANLAŞTIRIYORLAR sanki..,

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN, SÜREKLİ ÜZERİNDE DURDUĞU “MİLLET BAHÇESİ OLAYI..” VE KENT MEYDANI…
Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN 24 Haziran Seçimlerinde “KIRAATHANE ve MİLLET BAHÇESİ..” konularını gündeme getirdi ve sürekli bunları anlattı.
Özellikle MİLLET BAHÇESİ için 20 civarında yerde START VERİLDİ ve bu anlamda Karabük’te herhangi bir çalışma, herhangi bir hazırlık dikkat çekmiyordu, şimdi ORTAYA ÇOK ŞIK BİR SEÇENEK ÇIKARTILDI..
Yapıldığından bu yana pek fazla işlevsellik kazanmayan KENT MEYDANI VAR biliyorsunuz ve eğer Karabük Belediye Seçimini AK Partili bir isim kazanırsa KENT MEYDANI mutlaka MİLLET BAHÇESİ haline getirilecekmiş..
Hatta “AK PARTİ KİMİ ADAY GÖSTERİR, BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI KİM, HANGİ İSİM KAZANIRSA/ KAZANSIN, KENT MEYDANI, MİLLET BAHÇESİ HALİNE GETİRİLECEKMİŞ, KAZANAN İSİM GETİRMEK ZORUNDA KALACAKMIŞ..”
Bunları da anlattılar yani…
KAMULAŞTIRMALARDAN SÖZ ETTİLER..
Düşününce, insana pek uzak bir ihtimal gibi de gelmiyor yani..

KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI, MÜTEVELLİ HEYETİ “TASFİYE KARARI ALMIŞ..” HUKUKİ SÜREÇ DEVAM ETTİRİLİYOR VE SENETLERİN DAĞITIMI..
Bir zamanların, üzerinde büyük fırtınalar kopartılan KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI, işlevselliğini yitirdi gerekçesi ile MÜTEVELLİ HEYETİN aldığı bir karar ile TASFİYE YOLUNA gidiliyormuş.
VAKIF, ÖNEMLİ MİKTARDA KARDEMİR A GRUBU HİSSESİNE SAHİP.
Halen 1510 civarında Üyesi bulunan ÇALIŞANLAR VAKFI bu senetlerini “HİSSE SENEDİ OLARAK ÜYELERİNE VERMEK..” kararında, hisse senetleri satılarak PARASINI DAĞITMAK gibi bir düşünce yok.
KARDEMİR ÇALIŞANLAR Vakfı Müdürü Sayın AHMET NUR ile görüştük, Sayın NUR gelişmeleri adım/adım izliyor ve “YILBAŞINA KADAR SONUÇ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ..” bilgilerini veriyor.
OLAYIN HUKUKİ BOYUTU SÜRDÜRÜLÜYORMUŞ..
Süratle sona doğru gelindiğine dikkat çekiyor Sayın AHMET NUR ve SENETLERİN ADİL/EŞİT, HAK EDENİN HAKKI KADAR DAĞITILMASI içinde bir BİLİRKİŞİ HEYETİ oluşturulacakmış.
KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI ÜYELERİ HEYECANLA SONUCU BEKLİYOR..
1510 KARDEMİR çalışanı HİSSE SENETLERİNE KAVUŞACAK, ,
Daha sonra yapılacak GENEL KURULLARA bile katılırlar herhalde..

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ERCÜMENT ÜNAL, 2017 İLKBAHARINDA “HİSSE SENETLERİ YÜKSELECEK..” DEMİŞTİ VE DEDİĞİ ÇIKTI İŞTE..
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL, sanıyoruz 2017 yılının İLKBAHAR aylarında bir açıklama/konuşma yaparak “KARDEMİR’İN KARLILIK ORANI ARTACAK ve BUNA BAĞLI OLARAKTA HİSSE SENETLERİ ÇOK YÜKSELECEK..” demişti.
Biz bunları yazdık, hatta, birçok OKUR YORUMU geldiğini de hatırlıyoruz.
“HAYIR YÜKSELMEZ..” diyen yatırımcılar falanda olduğu aklımızda..
Şimdi KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL’IN dedikleri çıktı, KARDEMİR 2018 Yılının İLK 6 AYI içinde çok büyük kazanç temin etti ve bu durum HİSSE SENETLERİNE DE yansıyor/yansıyacak elbet..
Bakın KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI Tasfiye sürecine girdi..
VAKIF ORTAKLARINA Hisse senetleri verilecek ve hemen her Vakıf ortağı/üyesi, eline CİDDİ PARALAR EDECEK OLAN Hisse senetlerini alacaklar , kullanacaklar veya bir kenarda yatırım aracı olarak tutacaklar..
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL haklı çıktı..

VALİ SAYIN KEMAL ÇEBER, TARIM İL MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA ŞAHİN, EFLANİ BELEDİYE BAŞKANI, TARIM KREDİ KOOPERATİFİ SİYEZ BUĞDAYI
Eflani Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL ile Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ tarafından gündeme getirilen SİYEZ BUĞDAYI ekimi projesine, Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER ile Tarım, İl Müdürü Sayın MUSTAFA ŞAHİN büyük destek veriyorlar..
TOHUMLUK TALEPLERİ TOPLANIYOR EFLANİ’DE..
SİYEZ BUĞDAYI TOHUMLUK TALEPLERİ TOPLANIYOR ÜRETİCİLERDEN ve şu ana kadar 100 ton civarında TOHUMLUK TALEP edilmiş veya edilmek üzere..
EFLANİ’NİN KADERİNİ OLUMLU BİÇİMDE ETKİLEYECEK bir girişim hayata geçmek üzere, SİYEZ BUĞDAYI tohumları EFLANİ ÜRETİCİSİNE temin ediliverirse, ekim sürratle başlayacak..
Bir İlçenin kaderine çok olumlu bir damga vurulacak ve Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL, Kooperatif Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ bu anlamda Vali Sayın ÇEBER ile Tarım İl Müdürü Sayın ŞAHİN’DEN büyük destek alıyorlar..
Bu işin sonu, gelecek yıllarda İŞLEME FABRİKASINA doğru gidecek gibi görünüyor..

1071

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler