13.7 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

Her Telden (12.Aralık.2017)

KARDEMİR KARABÜKSPOR “NİHAYET BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU’NA KAVUŞTU..” 2007 YILINDAN BU YANA HESAPLAR İNCELENSİN TALEBİ..
40 Gündür YÖNETİMSİZ devam eden KARDEMİR KARABÜKSPOR dün yapılan Kongre ile Sayın ZİYA ÜNSAL Başkanlığında, bir Yönetim Kurulu’na kavuştu..
Kongre sırasında Sayın MEHMET AYTEKİN VE Sayın MUSTAFA EREN çok içerikli birer konuşma yaptılar, Sayın AYTEKİN, özellikle ALT YAPI olayına değindi, Sayın MUSTAFA EREN ise KARDEMİR KARABÜKSPOR’A her aşamada sahip çıkılması gerektiğine işaret etti.
Bu arada, bir önce ki Yönetim Kurulu Üyesi Sayın AHMET KARABACAK çok önemli bir talepte bulundu ve “MALİ BİLANÇOLARI İBRA ETMEYİN VE İÇİNDE BENİMDE BULUNDUĞUM HESAPLARI 2007 YILINDAN BU YANA, BU HESAPLARI HUKUKA İNTİKAL ETTİRİN..” dedi.
Divan Başkanı Sayın TANER CANYURT bu talebi DİVAN ZABITLARINA geçirtti ve öyle görünüyor ki KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN hesapları hukuka gönderilecek.
HESAPLAR GENEL KURUL ÜYELERİNCE İBRA EDİLMEDİ..
Kongre de MAVİ ATEŞ adına konuşan Sayın EROL ÜNLÜ çok ince bir yere değindi ve “FUTBOLCULARIN ALDIKLARI PARA İLE SÖZLEŞMELERİNDE YAZAN PARA ORTAYA ÇIKARTILIRSA, O ZAMAN GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKAR..” yolunda görüşler dile getirdi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR 190 MİLYON LİRA BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR.
46 MİLYON LİRA HEMEN, ACİLEN, SÜRATLE ÖDENMESİ GEREKEN PARA.

KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANLIĞI GÖREVİNE SEÇİLEN SAYIN ZİYA ÜNSAL “SAYIN VALİ, SAYIN ŞAHİN VE SAYIN VERGİLİ DESTEĞİ..”
Başkan ve Yönetim Kurulu istifa edince, bir süre boşta kalan KARDEMİR KARABÜKSPOR’A vaziyet etmek, gözetmenlik yapmak üzere gayrı resmi olarak görev verilen Sayın ZİYA ÜNSAL, şimdi SEÇİLMİŞ KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu Başkanı.
Olayın bu aşamaya gelmesinde Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER, ak Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çok büyük katkısı oldu.
BAŞKANI BU İSİMLER BELİRLEDİ..
YÖNETİM NOKTASINDA BİLMİYORUZ NE DERECE ETKİLİ OLDULAR.
Sayın ZİYA ÜNSAL, seçildikten sonra yaptığı kısa konuşmasında bu konuya temas etti ve “KARDEMİR KARABÜKSPOR’U İÇİNE DÜŞTÜĞÜ BU DURUMDAN ÇIKARTABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ..” anlamında ifadeler kullandı..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN, AK PARTİ Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL, Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ bize destek verecekler “BU ARADA GENEL KURULA SELAMLARI VAR, ÜZERİMDE KALMASIN, BUNU SİZLERE İLETİYORUM..” ifadelerini de kullandı.
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 190 MİLYON BORCU VAR..
Bunun 46 milyon lirasının hemen ödenmesi gerekiyor..

KARDEMİR KARABÜKSPOR KONGRESİ’NE “DAHA ÖNCE Kİ BAŞKAN VE YÖNETİMLERCE YAPILAN..” KUCA TRANSFERİ GÜNDEME GETİRİLDİ…
KARDEMİR KARABÜKSPOR Kongresi, şimdiye kadar yapılan Kongrelerden çok daha hareketli ve konuların tartışmaya açıldığı bir toplantı olarak KARABÜKSPOR Tarihine geçecektir.
İstifa eden Başkan Sayın FERİDUN TANKUT Kongreye katılmadı..
Ancak, yapılan eleştirilere Sayın TANKUT’UN Yönetiminden Sayın ABDULLAH ADATEPE ile Sayın TUNCAY YILDIZ , sanıyoruz dayanamayıp, cevap verdiler, belirli konuları yanıtladılar..
Konuların tamamına girmeyip, spesifik konulara cevap verdiler..
Özellikle Sayın TUNCAY YILDIZ, kendilerinden önce ki Yönetim tarafından yapılan KUCA TRANSFERİNİN irdelenmesini, gözden geçirilmesini istedi ve demek ki KUCA TRANSFERİ, KARABÜKSPOR camiası tarafından unutulmamış.
Biliyorsunuz bu transfer YAYGIN BASIN ORGANLARINA DA TAŞINMIŞTI..
Kongre Salonu’na birkaç isim daha taşındı..
Ancak ;KUCA TRANFERİ gösterdi ki HALEN UNUTULMAMIŞ gelişmeler..

KARABÜK’ÜN ÖNDE GELEN SİYASET/CEMİYET ADAMLARINDAN SAYIN MUSTAFA ÇELENLİ,  HAVA KİRLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ VE KANSER OLAYI..
Karabük’ün önde gelen SİYASET ve CEMİYET Adamlarından Sayın MUSTAFA ÇELENLİ geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak, Karabük’te yaşanan HAVA ve ÇEVRE KİRLİLİĞİNE dikkat çekti.
KARABÜK’TE ÇOK SAYIDA KANSER VAKASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Bilindiği Gibi Sayın MUSTAFA ÇELENLİ Milletvekili Aday lığı için ÖĞRETMENLİK GÖREVİNDEN istifa etmiş ve Karabük’te bir TEKSTİL FİRMASIN DA Yöneticilik yapıyor..
Sayın ÇELENLİ’NİN çalıştığı işyeri ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE..
Ancak, Sayın ÇELENLİ Karabük’ün tamamında yaşanan HAVA ve ÇEVRE KİRLİLİĞİNDEN yakınıyor, söylediklerine katılmamak mümkün değil, bu anlamda KARABÜK SAKİNLERİ BİR VURDUMDUYMAZLIKTA yaşıyorlar tabii.
Özellikle SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN bu iş pek umurunda değil.
Düşünün KARDEMİR geçtiğimiz yıllarda ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanlığı’na “ŞU/ŞU/ŞU YATIRIMLARI 2017 YILI SONUNA KADAR YAPACAĞIZ..” şeklinde bir taahhüt vermiş, ancak, taahhüdünü yerine getirmemiş.
EN BÜYÜK KİRLETİCİ, NE YAZIK Kİ, KARDEMİR BU BELLİ OLDU artık.

KARABÜK’TE EN BÜYÜK “KİRLETİCİ OLARAK GÖRÜLEN KARDEMİR’E..” KUŞ UÇUŞU 100 METRE BİLE OLMAYAN HAL BİNASI SAĞLIKLI MI..?
Karabük Köylerinden bir Kardeşimiz “ABİ BURALARDA ÜZÜM YETİŞMİYOR.EN KÜÇÜK BİR YAĞMURDA, HAVADAN ADETA ASİT YAĞIYOR..” dedi ve KARDEMİR’İN havaya saldığı gazların su ile birleşmesi ASİT YAĞIŞI haline geliyor gibi bilgiler verdi.
“ÜZÜM BAĞLARINI KURUTUYOR..” gibi bilgiler verdi..
Biz de kendisine “İYİ DE, KARDEMİR İLE HAL BİNASI KUŞ UÇUŞU 100 METRE.ORADA Kİ SEBZE/MEYVELER ETKİLENMEZ Mİ ACABA..?” diye sorduk “ABİ BEN ONU BİLMEM, ÜZÜM BAĞLARI ETKİLENİNCE SEBZE/MEYVELER ETKİLENMEZ Mİ, HERHALDE ETKİLENİR..” dedi.
Sonra da, oraya gelen malların genellikle kapalı alanlara depolandığını, satış olduğu için fazla kalmadığını, o nedenle fazla bir sıkıntı yaşanmadığı noktasını falan anlattı..
HAVA KİRLİLİĞİ, ÇEVRE KİRLİLİĞİ KARABÜK GÜNDEMİNDE..

MHP BU HAFTA SONU İL KONGRESİ “İKİ ADAYLI..” , CHP’DE SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL ADAY DEĞİL, SAYIN ABDULLAH ÇAKIR TEK ADAY…
MHP Bu Pazar günü İL KONGRESİ’Nİ yapıyor ve Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile Merkez İlçe Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ER İl Başkan Adayı olarak yarışacaklar.
ADAYLAR ARASINDA ÇEKİŞME OLMAYACAK gibi görünüyor ve MHP Kulislerine yakın çevreler “SAYIN ADEM KAR SEÇİMİ RAHATLIKLA ALIR..” gibi değerlendirmeler yapıyorlar..
MHP İÇİNDE EN FAZLA DELEGE MERKEZ İLÇENİN..
Ancak, MHP İçinde ciddi bir FİKİR AYRILIĞI görülüyor ve yıllardır hiç Sokağa yansımayan MHP içinde ki ayrılıklar, şimdi Sokakta, Sosyal Medya da rahatlıkla tartışılıyor..
CHP İL KONGRESİ İSE 24 ARALIK PAZAR GÜNÜ YAPILACAK..
CHP İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL, bu Kongre de Aday olmayacağını net bir dille açıkladı ve Sayın DİNÇEL bu açıklaması ile birlikte KURULTAY’DA PARTİ MECLİSİ Adayı olacağını da dile getirdi..
CHP İl Kongresi’ne Sayın ABDULLAH ÇAKIR tek aday olarak giriyor..
Şu ana kadar, bir başka Aday çıkacağına ilişkin kulislere yansıyan bir haber çıkmadı, şu saatten sonra Aday çıkar mı, burası CHP neler gelişeceğini 12 gün önceden kestirmek hayli güçtür.
Ancak ;ŞU SAATTEN SONRA ÇIKAN ADAYIN PEK ŞANSI OLMAZ..
Karabük’te siyaset kulisleri hayli hareketli anlayacağınız..

AK PARTİ KARABÜK İL KONGRESİ 23 ARALIK GÜNÜ YAPILACAK VE KONGREYE BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM’DA KATILACAK…
AK Parti Karabük İl Kongresi 23 Aralık cumartesi günü yapılacak ve bu Kongreye Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’DA katılarak, bir konuşma yapacak.
AK PARTİ KONGRE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR..
Bu arada Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN, önce BARTIN İL KONGRESİ’NE katılacağı ve buradan Karabük’e gelerek Kongre de bir konuşma yapacağı da belirtiliyor.
AK PARTİ DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR..
İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve Yönetim Kurulu’nun görevine aynen devam edeceği, şu aşama da herhangi bir değişiklik yapılmayacağı bilgileri veriliyor.
AK Parti İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ, bilindiği gibi, bir süre önce Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN istifası ile AK Parti İl Başkanlığı’na atanmıştı ve İL KONGRESİNE TEK ADAY OLARAK GİRİYOR..
Ak Parti İl Kongresi’ne katılacak olan Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN, Karabük’te vereceği mesajlar merakla bekleniyor ve özellikle HAVAALANI olayına girer mi acaba gibi bir endişe olduğunu da, görmek gerek.
AK PARTİ KARABÜK İL KONGRESİ 23 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ..
Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ Kongreye tek aday olarak giriyor..

SAYIN MUSTAFA ÇELENLİ “ONKOLOJİ HASTANELERİ KARABÜKLÜLERLE DOLU..” ÇEVRE DERNEĞİ BAŞKANI BÜNYAMİN COŞKUN “TERSLİK VAR.”
Karabük’ün önde gelen Cemiyet ve Siyaset adamlarından Sayın MUSTAFA ÇELENLİ yaşanan HAVA KİRLİLİĞİ noktasında herkesin duyarlı olması gerektiğine işaret eden açıklamalar yapıyor.
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ, bu açıklamasını güçlendirmek amacı ile “ONKOLOJİ HASTANELERİ KARABÜKLÜLERLE DOLU..” şeklinde ifadeler kullanıyor..
“SAĞLIK PARA İLE DEĞİŞİLMEZ..” diyor Sayın ÇELENLİ..
Bu arada Ülke genelinde yayınlanan HAVA KALİTESİNİ İZLEME AĞI isimli İnternet Sitesinde KARABÜK havası temiz görünüyor.hele/hele KARDEMİR 1 ve KARDEMİR 2 ölçüm yerlerinden gelen veriler ise HAVANIN TERTEMİZ olduğuna işaret ediyor.
Karabük ÇEVRE DERNEĞİ Başkanı Sayın BÜNYAMİN COŞKUN, geçenlerde “BU İŞE AKLIM SARMADI.KARABÜK HAVA DEĞERLERİN ÇOĞU ZAMAN KARDEMİR 1 VE KARDEMİR 2 ÖLÇÜM VERİLERİNDEN DAHA YÜKSEK ÇIKIYOR..” dedib
Gerçekten de akıl alacak gibi değil.
Karabük HAVASINI/ÇEVRESİNİ/SUYUNU kirlettiği kesin belli olan KARDEMİR’DEN giden ölçüm sonuçları, KARABÜK MERKEZİNDEN giden ölçüm sonuçlarından daha temiz çıkıyor.
AKIL ALACAK GİBİ DEGİL DOĞRUSU..
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ hava kirliliği nedeni ile ONKOLOJİ HASTANELERİ Karabüklülerle dolu diyor, ki çok/çok haklı olduğunu Karabük’te herkes kabul ediyor..
Sayın BÜNYAMİN COŞKUN Çevre değerlerine atıf yapıyor..
KİM/KİMİ, KİMLER/KARABÜKLÜLERİ KANDIRIYOR..
ANLAMAK ZOR DOĞRUSU.

437

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler