18.5 C
Karabük
18 Nisan Perşembe 2024

Her Telden (21.Kasım.2017)

KARDEMİR KARABÜKSPOR “KARDEMİR ÜZERİNDE İKİ HAKİM HİSSEDAR AİLE ARASINDA YAŞANAN BUNALIMLI HAVA..” VE TARİHİ BUNALIM..
KARDEMİR KARABÜKSPOR son aylarda yaşanan KAOS ORTAMINI yaşamaya başladı ve KARDEMİR HAKİM HİSSEDAR iki aile arasında BİLEK GÜREŞİNE döndü olay.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ, bir açıklama yaparak Sayın MUSTAFA YOLBULAN’A “GEL KARABÜKSPOR’U EL/ELE VEREREK BERABER YÖNETELİM..” çağrısında bulundu.
Bu çağrıya Sayın MUSTAFA YOLBULAN olumlu cevap vermedi ve “BİZİM GÜNDEMİMİZDE KARDEMİR KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞI YOK.ÇAĞRI BEY BAŞKAN OLSUN BİZ DESTEK VERELİM..” anlamında bir açıklama yaptı.
Sayın ÇAĞRU GÜLEÇ ise “İKİ AİLE BU İŞE GİRER, İKİ AİLE BU TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYARSA KARABÜKSPOR DÜZE ÇIKABİLİR..” şeklinde bir açıklama ile “TEK BAŞINA KARABÜKSPOR’DA GÖREV ALMASININ SÖZ KONUSU OLMADIĞINI..” söyledi.
Sonra devreye yeni isimler girdi, hiçbiri de geçerlilik kazanmadı.
Bu olayın bu noktasında Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yapıcı çalışmalarına, sorunu çözmek için gösterdiği çabalara dikkat çekmek istiyoruz ve Sayın ŞAHİN gerçekten müthiş bir gayretin içinde oldu/oluyor..
Yine Sayın ŞEFİK DİZDAR çok önemli bir gayretin içinde oldu..
Ne yazık ki KARABÜKSPOR noktasında bir ilerleme olmadı, yaşanmadı..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’U KURTARMA ÇABALARINA SAYGI DUYUYORUZ, ANCAK,  “KARABÜKSPOR’U BU HALE KİM DÜŞÜRDÜNÜN CEVABI.?”
KARDEMİR KARABÜKSPOR’U içine düştüğü KAOS ORTAMINDA çıkartmak için, hemen herkes elinden gelen gayreti gösteriyor, özellikle Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN her şeyin üzerinde sayılmalı.
KARDEMİR KARABÜKSPOR TARİHİ BİR BUNALIM YAŞIYOR..
Bu bunalımdan çıkış noktasında “KARDEMİR KARABÜKSPOR’U BU BUNALIMLA HALE KİM SOKTU, BU HALE KİM DÜŞÜRDÜ..?” sorusunun çok sağlıklı bir cevabı bulunmalı..
BU CEVAP BULUNABİLİRSE, çözüm bir parça daha kolaylaşabilir..
Bu cevaba göre “GELİN KARDEŞİM, BU DURUMU GİDERİN, BU BUNALIMIN SENARİSTLERİ OLARAK, BU ÇİRKİNLİKTEN, GÜZİDE KARABÜKSPOR’U KURTARIN..” denilebilir..
BAŞARI SONUÇLARDA ayrı tutum ve tavır almak, iş BAŞARISIZLIĞA ve DİP YAPMA olayına geldiğinde “GÖREV ve SORUMLULUK ALMIYORUM..” gibi bir yaklaşım olmaması gerektiğini “GERÇEK SORUMLULARA HATIRLATMAK KOLAY OLUR..” öyle değil mi..?
“KARABÜKSPOR’U BU HALE KİM DÜŞÜRDÜ..?” bu sorunun cevabı bulunmalı.
Sonrası biraz daha kolay gelişir..!!

BİLİM, SANAYİ, TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN FARUK ÖZ’ÜN KARABÜK ZİYARETİ VE VERDİĞİ MÜJDELER, KARABÜKSPOR GÖLGESİNDE KALDI..
Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Sayın FARUK ÖZLÜ, GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU Karabük’e geldi, başta TCDD ARAZİLERİNİN Karabük Belediyesi’ne devri olmak üzere, Karabük açısından çok ama çok büyük bir müjdeyi verdi.
YILLARIN HAYALİ GERÇEK OLDU..
Karabük Belediyesi’ni ziyareti sırasında Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DEN bu arazilerin kullanım projeleri hakkında bilgiler aldı Sayın Bakan.
ÇOK MEMNUN, ÇOK MUTLU OLDU GELİŞMELERDEN.
Daha sonra OTOMOBİL FABRİKASI noktasında düşündüklerini anlatarak KARDEMİR BABAYİĞİTLER noktasında yerini almalıdır dedi, OTOMOBİL FABRİKASI için Karabük’ün ciddi biçimde düşünülebileceğini vurguladı..
Buna benzer çok önemli gelişmeler yaşandı Karabük için.
Ancak ;BU GELİŞMELER KARDEMİR KARABÜKSPOR bunalımının gölgesinde kaldı, Karabük BAKAN ÖZLÜ’NÜN müjdelerinden çok KARDEMİR KARABÜKSPOR olayını konuştu..
YILLARIN HAYALİ TCDD ARAZİLERİ SORUNU ÇÖZÜM BULDU ARTIK..
En sevindirici gelişme bu oldu bize göre..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN İLK TOPLANTISINDA , ADETA, KARDEMİR’İN HAFIZASI SIFIRLANDI VE KARDEMİR TARİHİ GÖMÜLDÜ SANKİ..
2 Ağustos günü yapılması gereken KARDEMİR SEÇİMLİ GENEL KURUL Toplantısı, tamamen gereksiz bir dayatma yüzünden yaşanan bir KAOS ORTAMI olayları nerelere getirdi görüyorsunuz.
BİR TEK ADAM DAYATMASI OLAYLARI NERELERE GETİRDİ..
1 Kasım günü yapılan SEÇİMLİ GENEL KURUL sonrasında yaşananlar, adeta, KARDEMİR’İN HAFIZASINI SIFIRLADI, yaşadığı TARİHİ SÜREÇLER adeta TARİHE GÖMÜLDÜ, bunları bilen, bunlara göre tavır alabilecek kimse etkin makamlara seçilmedi..!!
Şimdi KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ ve Başkan Vekili Sayın ATİLLA TAMER ALPTEKİN, KARDEMİR’İN kuruluş yıllarını, sonra ki süreçleri, ”ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR..” süreçlerini nereden bilecekler ki.
O süreçlerin,  elbet sosyal ve ekonomik yönleri iyi bilinecek ki, aynı hatalar veya aynı tutumlar günümüzde yaşanmasın, örneğin bir zamanlar KARDEMİR Yönetim Kurulu’na SENDİKACILARIN GİRDİĞİNİ ve KARDEMİR’İN batma noktasına geldiğini kim biliyor ki..?
Her ne hal ise artık..
Dileriz başarılı bir süreç bekliyordur KARDEMİR..

KARABÜK İNSANI KABUL ETMEYEBİLİR, ANCAK, KARABÜK “ÇEVRE KİRLİLİĞİ NOKTASINDA..” ÜLKENİN “İYİ OLMASADA FENA OLMAYAN YERİ..”
Karabük yaşayanları “KARABÜK’TE ÇOK CİDDİ ÇEVRE KİRLİLİĞİ VAR..” gibi bir görüşü var, buna karşılık “DEVLETİN İLGİLİ KURUMLARI..” kirlilik olmadığı bilgisini veriyorlar..
“KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ YOK.ÇOK/ÇOK İYİ OLMASA DA FENA DEĞİL..” anlamında DEVLET AÇIKLAMALARI var, Pazar günü bir Gazete de vardı ve KARABÜK ÇEVRE KİRLİLİĞİ noktasında 81 İl içinde 46.sırada yer alıyor..
“GELİN KARABÜKLÜLERE BİR SORUN KİRLİLİK VAR MI…” diye.
Bakın neler anlatacaklar size, Karabük bu anlamda DEVLETE BİLE İNANMAYAN tavırlar sergiliyor, sokakta ki vatandaş KİRLİ HAVA BİZİ HARAP EDİYOR diye feryat figan ediyorlar…
DEVLETİN İLGİLİ KURUMLARI İSE KİRLİLİK YOK GÖRÜŞÜNDE..

KARDEMİR BÜNYESİNDE BULUNAN KARÇEL-KARDÖKMAK-ENBATI ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURULLARI 2018 YILINDA VE YÖNETİMİ NE OLUR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda yaşananlar biliniyor, KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda BAĞIMSIZ ÜYELER VAR, ancak 2018 yılında yapılacak ÜÇ BAĞLI Anonim Şirket Yönetim Kurulu’nda BAĞIMSIZ YÖNETİCİ olmayacak.
ENBATI Şirketi, KARÇEL Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUTULLAH YOLBULAN diye biliyoruz, KARDÖKMAK Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ.
Bunlar Kardemir bağlı şirketleri..
Sermayelerinin yüzde 99.9 kadarı KARDEMİR’İN..
ENBATI –KARÇEL-KARDÖKMAK Genel Kurulları 2018 yılında yapılacak ve daha önce RUTİN HALDE YÜRÜTÜLEN sistem, şimdi çok çapraşık bir hale geldi, SEÇİMİ NASIL YAPILACAK, bu sorun belirdi..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ, buralarda kurulu Yönetim Kurullarının aynen devamı noktasında bir karar alıp bunu uygulayamaz.
Sayın MUTULLAH YOLBULAN’IN sağlık durumu var..
Yönetim Kurulu Üyeliklerine kimler gelecek, Yönetim Kurulu Başkanı kim olacak ve 2018 yılında bu tartışma yaşanacaktır, KARDEMİR bünyesinde ki bu üç A.Ş. Yönetimleri sorun olmaya aday.
Şimdiden KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı zemin oluşturmaya başlamalı.
UYGUN ZEMİN OLUŞTURUP, çekişmeye mahal bırakmamalı.

ARAÇ VE SOĞANLI ÇAYLARI VE BUNLARIN BİRLEŞMESİ İLE OLUŞAN YENİCE IRMAĞI TERTEMİZ Mİ AKIYOR, NAZLI/NAZLI TERTEMİZ Mİ AKIYOR..
Allah Karabük’e öyle bir güzellik vermiş, o kadar cömert davranmış, anlatmak çok zor ve KARABÜK YAŞAYANLARI bu güzelliklerin içine etmiş adeta ÇEVRE KATLİAMI yapmış insanımız.
GİDİN ARAÇ ÇAYI’NA BİR BAKIN..
GİDİN SOĞANLI ÇAYI’NA BİR BAKIN.
Ve bunların KÖPRÜBAŞINDA BİRLEŞTİĞİ YERDE Kİ durumunu görün, aynen AKHİSAR FUTBOL Kulübünün FORMA RENGİ gibi YEŞİL-SİYAH su akıyor YENİCE IRMAĞINDA..
ARAÇ ÇAYI NİSPETEN YEŞİL AKIYOR..
SOĞANLI ÇAYI SİYAH AKARAK, YENİCE IRMAĞI OLUYOR..
Şimdi MART 2019 TARİHİNDE YEREL SEÇİMLER YAPILACAK..
Seçim sırasında ARAÇ ÇAYI için hazırlanacak görüntüleri seçmene seyrettirirler, 2015 MART AYINDA seyrettik bu tür görüntüleri, peki o süreçte değişen bir şey oldumu..?
AYNI SAHNELERİ 2019 MART AYINDA DA İZLEMEYE DEVAM EDERİZ.

DÜN TELEFONLA ARAYAN BİR BAYAN OKURUMUZ “HAL BİNASINDAN BAŞKA NERDEN SEBZE-MEYVE ALABİLİRİZ..” DİYE SORDU VE KUŞKULAR
Dün Gazetemizi telefonla arayan bir BAYAN OKURUZ, Karabük Belediyesi HAL BİNASINI sordu ve “GERÇEKTEN SEBZE-MEYVELER KİRLENİR Mİ..” gibi bir soru sordu..
Kendisine anlatmaya gayret ettik.
“HAL BİNASINI BİLİYORUM.KARDEMİR’İN HEMEN KARŞISINDA..” dedi ve kirlenme olabileceğine ilişkin, kendi sorusuna kendisi cevap verdi, bu noktada da bir yaklaşım getirerek sebze ve meyveler açıkta değildir her halde gibi bir yaklaşım getirdi.
“BENDE ÖYLE TAHMİN EDERİM BACIM..” dedik kendisine.
HAL BİNASI yapılırken, Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ gerekli araştırmaları yaptırmıştı ve KARDEMİR’İN o noktaya hiç etkisinin olmayacağı yolunda bilgiler vermişti.
ŞİMDİ İNSANLARDA ÇEVRE KİRLİLİĞİ DUYARLIĞI BAŞGÖSTERDİ..
Gerçi DEVLETİN RESMİ BİRİMLERİ Karabük’te fazla bir kirlilik olmadığı yolunda bilgiler veriyor, HAVA KALİTESİ İZLEME AĞI sürekli bu yönde veriler koyuyor ortaya.
Ancak ;Vatandaş bunlara kesinlikle inanmıyor..
O Bayan kardeşimiz hayli tedirgindi..
SEBZE ve MEYVELER KİRLENİR Mİ, SAĞLIĞA ZARAR OLUR MU diyor

688

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler