22.1 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Her Telden (27.Ocak.2017)

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN VE AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN, DÜN BÜROMUZU ZİYARET ETTİ..
TBMM Eski Başkanlarından ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN, dün sabah saatlerinden Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve bir süre sohbet ettik.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN, Anayasa Değişiklik Taslağı’nın TBMM’DE görüşülmesi nedeni ile bir süredir Karabük’ü ziyaret edemediklerini söyleyerek, şimdi fırsat bulduklarına değindi.
“İLÇELERİ GEZİYOR VE YAPILAN YATIRIMLARI İNCELİYORUZ..” diyor Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve AK Parti Milletvekilleri olarak “YÖREMİZE VERDİKLERİ SÖZLERİN BİR/BİR YERİNE GETİRİLDİĞİNİ..” anlatıyor.
O ara söz TÜRK FUTBOLUNUN EFSANE ismi Sayın İLHAN CAVCAV’DAN açıldı ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN gerek Spordan Sorumlu Bakan olduğu dönemlerde, gerekse daha sonra Sayın CAVCAV ile sık sık görüştüklerini anlattı.
“KULÜP YÖNETİCİLERİNİN ÖRNEK ALMALARI GEREKEN BİR BAŞKANDI..” dedi.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN daha sonra Karabük’te yapılan SPOR TESİSLERİNE işaret ederek “NÜFUSUNA GÖRE EN FAZLA SPOR YATIRIMI ALAN BİR İL KARABÜK..” ifadelerini kullandı.
KARABÜKSPOR’A getirdi sözlerini ve bize “SENİN YÖNETİMDE OLDUĞUN DÖNEM BİR HAZİNE ARAZİSİ İÇİN KOŞTURDUĞUNU İYİ HATIRLIYORUM..” yolunda hatırlatmalar yaptı..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN nezaket ziyaretinde bulundu sağolsun..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN “KARABÜKSPOR KENDİ ALT YAPISINDAN YETİŞENLERE KUCAK AÇMALI..”
TBMM Eski Başkanlarından ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu ve sohbet sırasında söz SPOR ve KARABÜKSPOR’A kadar uzandı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN belli ki KARDEMİR KARABÜKSPOR’U çok yakından izliyor ve “SON OSMANLISPOR MAÇINI İZLEDİM ANKARA’DA VE İKİ TAKIMDA DA YABANCI FUTBOLCU ÇOK FAZLAYDI..” dedi..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN Alt Yapıya çok büyük önem vermesi gerektiğine dikkat çekti Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve “ BUNLARI ZAMAN/ZAMAN FERİDUN TANKUT’A DA SÖYLÜYORUM..” ifadelerini kullandı..
KARABÜK’ÜN kendi nüfusuna göre çok ciddi SPOR YATIRIMLARI aldığına işaret etti ve “HEMEN HER SPOR DALINDA KARABÜK’ÜN ÇOCUKLARI MİLLİ FORMAYI GİYMELİ..” yolunda temennilerini dile getirdi..
Biz de Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E “KARABÜK’TE 40 BİN CİVARINDA ÖĞRENCİMİZ VAR.BUNLARIN İÇİNDE ON BİNDE BİR SÜPER YETENEK ÇIKARTABİLSEK, YILDA 4 SPORCU YETİŞİR.ANCAK BUNU ŞU ANA KADAR PEK BAŞARAMADIK..” gibi görüşler dile getirdik..
Bu arada KARDEMİR KARABÜKSPOR’A getirdi sözü Sayın ŞAHİN..
“BİLİYORUM, SEN YAZIKÖY’E TAŞINMA OLAYINA KARŞISIN..” dedi.
Keşke “KARABÜK’TE TESİS YAPABİLSEYDİ KARABÜKSPOR..” diyebildik..

GÜN GEÇTİKÇE GERİLEYEN EFLANİ İÇİN, HAYVANCILIK OSB-MERMER İŞLEME TESİSİ/TESİSLERİ-KUVARS ATIĞINDAN YUTONG TUĞLA..!!
Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, kendi bünyesinde TSO olmayan ve TÜCCARI/TACİRİ Safranbolu TSO’NA kayıtlı olan EFLANİ İlçesini gündeme aldı.
GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İLÇE DE TOPLANTI YAPILDI..
Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın AHMET ŞAHİN İlçenin geleceği noktasında önemli tespitlerde bulundu ve eğer bu tespitler hayata geçirilebilirse EFLANİ İLÇESİ kendisini kurtarır.
YOKSA İLÇENİN GELECEĞİ PEK PARLAK GÖRÜLMÜYOR..
Baksanıza daha önce 3400 olan nüfusu, şu an itibarı ile 2200 civarına kadar geriledi ve çok Sevdiğimiz bir Kardeşimiz “ABİ GEÇEN PAZARTESİ GÜNÜ (EFLANİ PAZARININ OLDUĞU GÜN..) EFLANİ’YE GİTTİK, ORTALIKTA KİMSE YOKTU..” gibi bilgiler verdi.
Safranbolu TSO Meclis Başkanı Sayın AHMET ŞAHİN üç konu üzerinde yoğunlaşıyor ve MERMER YATAKLARINDAN ÇIKAN MERMERİ İLÇE DE İŞLEYECEK TESİSLER KURULMASI üzerinde duruyor..
KUARS MADENİ ATIĞI TOZLARIN, HAFİF İNŞAAT MALZEMESİNİ YUTONG TUĞLA OLARAK PRESLEYECEK TESİS/TESİSLER KURULMASINA ön ayak olmayı öneriyor..
EFLANİ’NİN GELENEKSEL ÜRETİM YAPISINDA VAR OLAN HAYVANCILIĞIN GELİŞMESİ İÇİN HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULMASI fikrini gündeme getiriyor..
EFLANİ İLÇESİ, SAFRANBOLU TSO GÜNDEMİNE GİRDİ SAYILIR..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “İSTANBUL/CADDEBOSTAN’DA Kİ ARITMANIN TEKNOLOJİSİNDE ARITMA OLACAK.”
Karabük Belediyesi KURTULUŞ Mahallesi HADDANELER BÖLGESİ’NİN en uç kısmına bir ATIK SU ARITMA TESİSİ yapmayı planlıyor ve bu duruma Mahalle sakinlerinin bir bölümü karşı çıkıyor.
BİN CİVARINDA İMZA TOPLAMIŞ MAHALLE SAKİNLERİ.
Bunu Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’YE sorduk “EVET BİN CİVARINDA İMZAYI BANA GETİRDİLER.ANCAK, YAPILACAK TESİSİ BİLMEDİKLERİNDEN TEDİRGİN OLMUŞLAR…” dedi.
“BURAYA YAPILACAK TESİS, İSTANBUL/KADIKÖY’ÜN 3.5 MİLYON NÜFUSUNUN ARITMA TESİSİ OLAN, CADDEBOSTAN’DA Kİ TESİS GİBİ BİR TESİS YAPTIRACAĞIZ.O TEKNOLOJİ KULLANILACAK..” şeklinde iddialı sözler etti Sayın VERGİLİ.
Çok önemli bir söz etti ve “YA ABİ BEN O KADAR AKILSIZ BİR İNSAN MIYIM.O KADAR MİLLETİ RAHATSIZ EDECEK, O KADAR İNSANA HAYATI ZINDAN EDECEK BİR TESİSİ YAPAR MIYIM.BU KENDİ BACAĞIMA SIKMAK GİBİ OLMAZ MI..?” dedi.
TESİS ULTRAMODERN TEKNOLOJİ KULLANILARAK YAPILACAKMIŞŞ.
CADDEBOSTAN’DA, ANTALYA LARA’DA VARMIŞ BUNLARDAN..

DÜN BİR KARDEŞİMİZ “ABİ HİÇ KULAĞINA GELDİ Mİ, KARABÜK’TE BYLOCK KULLANAN VAR MIYMIŞ..” GİBİ BİR ŞEY SORDU, DUYMADIK..
Dün önemsediğimiz bir Kardeşimizle sohbet ederken FETÖ olayına sözü getirdi ve Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ acaba Savcıya Savcılara isim verdimi diye sordu..
Bizde Sayın VERGİLİ’NİN “GENEL BİR ÇERÇEVE ÇİZDİĞİNİ, BUNUN İÇİNDE OLAN RESİM HAKKINDA BİRŞEY SÖYLEMEDİĞİNİ..” anlattı gibi bir şeyler söyledik ol Kardeşimize.
Sonra da “ACABA KARABÜK’TE BYLOCK KULLANAN KİMSE VAR MIYDI, ABİ SENİN KULAĞINA BÖYLE BİRŞEY GELDİ Mİ..?” diye sordu ve biz kesinlikle böyle bir şey duymadığımızı söyledik.
DUYANLAR VAR MI ACABA..?
Bu bylock olayı gerçekten çok/çok önemli..
KARABÜK’TE KULLANAN OLDUĞUNU HİÇ DUYMADIK, AMA, OLABİLİR Mİ..?

AK PARTİ KARABÜK TEŞKİLATLARI İÇİNDE “ÇOK GENİŞ BİR UZLAŞI TEMİN EDİLDİ GİBİ GÜÇLÜ BİR HAVA ESİYOR..” VE SAYIN ŞAHİN..
AK Parti Karabük Teşkilatları içinde BÖLÜNMELER-KARŞILIKLI SERT ELEŞTİRİLER vardı ve bunlar çoğu kez ULUORTA KAMUOYU karşısında cereyan ediyordu..
Örneğin SAFRANBOLU İLÇE TEŞKİLATI, YENİCE İLÇE TEŞKİLATI görevlerinden alındılar, oralarda ki Belediye Başkanları ile Teşkilat-Başkan –Milletvekili arasında sorunlar yaşandı, operasyonlar yapıldı.
ŞİMDİ GENİŞ BİR UZLAŞI SAĞLANDI GALİBA..
BUNA YÖNELİK, ESASLI RESİMLER, GÜÇLÜ RÜZGARLAR SERVİS EDİLİYOR.
Örneğin AK Parti Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL ile Yenice Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI ve Yenice İlçe Başkanı Sayın YILMAZ KIRIK arasında ILIMAN RÜZGARLARIN estiğine dikkat çekiliyor.
BİRLİKTE VE SAMAMİ BİR ORTAMDA YEMEK YENİLMİŞ..
Siyasetin hem GENEL manada, hem YEREL manada birliğe ihtiyacı var.
Eğer AK Parti içinde böyle bir birliktelik tesis edildi ise, bunun mimarı mutlaka ve mutlaka Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN olmuştur, AK Parti içinde kiminle konuşsanız bu ihtimali dile getiriyorlar..
BARIŞ/BİRLİKTELİK, GÜÇ DEMEKTİR, BAŞARI DEMEKTİR..
Diğer SİYASİ PARTİLER NEDEN BAŞARAMIYORLAR SANIYORSUNUZ Kİ..!!

KASIM AYINDA YAPILMASI BEKLENEN, TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ İÇİN, KULİSLER BÜTÜN CANLILIĞI İLE..
Kasım ayı içinde yapılması beklenen Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI için, kulis çalışmaları bütün hızı ile sürüyor/sürdürülüyor, çok önemli isimler işin içinde gösteriliyor..
TİCARET VE SANAYİ ODALARI ÇOK ÖNEM KAZANDI..
Geçmiş yıllarda böylesine fonksiyon icra eden yerler değildi TİCARET VE SANAYİ ODALARI, ancak, şu an itibarı ile O KENTİN EKONOMİK / SOSYAL gelişimi için çok önemli Kuruluşlar haline geldi TİCARET ve SANAYİ ODALARI.
O NEDENLE TALEP ÇOĞALDI..
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI için nasıl bir kadro oluşabilir acaba, oluşacak bu kadro HANGİ GÜÇ DENGELERİNİN ÜRÜNÜ olarak ortaya çıkar..?
GEÇEN SEÇİMLERDE Sayın SEDAT NAMAL, gelişmeleri organize etmişti, MESLEK KOMİTELERİ büyük ölçü de o doğrultu da seçilmişti , ancak, buna rağmen sonunda CİDDİ KRİZLER YAŞANMIŞTI..
Özellikle MECLİS BAŞKANLIĞI için verildiği iddia eden sözler tutulmadı gerekçesi ile ciddi krizler yaşanmıştı, bu defa KULİSLER ÇOK DAHA PARÇALI seyrediyor, bunu da bir tespit olarak yazmakta yarar var.
İHTİYAÇ DUYULURSA VARIM diyenlerde var..
BENİM HİZMETİME İHTİYAÇ VAR diyenlerde var..

TİCARET VE SANAYİ ODASI İÇİN YÜRÜTÜLEN KULİSLERDE, MÜSİAD ÜYELERİ AYNI DOĞRULTU DA TAVIR ALABİLECEKLER Mİ..?
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimlerinde, kimi çevreler MÜSİAD ÇOK AKTİF ROL OYNAYACAKTIR gibi varsayımlar gündeme getiriyorlar.
Bunu söyleyenler “MÜSİAD YÖNETİMİ MUTLAKA OLAYLARIN, GELİŞMELERİN DIŞINDA KALACAKTIR.ANCAK MÜSİAD ÜYELERİ, AYNI ÇATI ALTINDA OLMANIN VERDİĞİ, BİR ANLAMDA İLLİYET BAĞI, İLE HAREKET EDEBİLİRLER..” gibi görüşler dile getiriyorlar..
Buna karşı ise “MÜSİAD ÜYELERİ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNDE TERS DÜŞERLERSE, BU GELECEKTE YAŞANACAK MÜSİAD SEÇİMLERİNDEN SES VEREBİLİR..” gibi yaklaşımlar dile getiren kesimlerde var.
TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ ÇOK SIKI GEÇECEK.
BU ŞİMDİDEN BELLİ…
Daha önce yazmıştık, Sayın ZİYA ÜNSAL ile Organize Sanayi Bölgesi’ne çıkmıştık, telefonla “ADAY OL BASKISI YAPAN..” insanlara tanık olduk.
Sayın SEDAT NAMAL ismi güçlü biçimde konuşuluyor, Sayın PEHLİVAN BAYLAN eğer ihtiyaç duyulursa aday olacağı yolunda beyanlarda bulunuyor diye duyuyoruz, Sayın FATİH ÇAPRAZ ismi genel bir mutabakat topluyor, Sayın MEHMET MESÇİER’E aday ol baskısından söz edenler var, bu konu hakkında Sayın AHMET SOYKÖK ismini kimse göz ardı etmiyor, Sayın SEZGİN DIRAVACI ismine dikkat çekiliyor.
Sayın TUNCAY ÖZCAN henüz kararını vermemiş görünüyor, MÜSİAD bünyesinden bazı isimlerin aday olabileceği üzerinde duranlar var ve olayın tam bu noktasında “Sayın RAFET VERGİLİ’NİN TAVRI NE OLUR ACABA..?” diyen kesimlerde var.
TİCARET VE SANAYİ ODASI İÇİN KULİSLER SÜRDÜRÜLÜYOR..
HEM CANLI BİÇİMDE SÜRDÜRÜLÜYOR..

1474

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler