23.9 C
Karabük
28 Mart Perşembe 2024

30 Ağustos Zafer Bayramı

Yenişehir Atatürk Anıtı’nda düzenlenen kutlama törenine Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı J. K.Alb. Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaarslan daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Çelenk sunum töreninin ardından tören alanına geçildi.

Vali Orhan Alimoğlu beraberinde Garnizon Komutanı J. K. Albay Samit Tokmak ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ile birlikte protokolün, askeri personelin, vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı. Jandarma Yarbay Şener Şen’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü öğrencileri tarafından sergilenen Jimnastik gösterisinin ardından halk oyunları gösterilerinin ardından ilimizde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Atatürk Anıtındaki programlar tören geçişi ile sona erdi.

Kutlama programının son bölümünde Vali Orhan Alimoğlu beraberinde Garnizon Komutanı J.K.Albay Samit Tokmak, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ile birlikte Valilik Makamında tebrikleri kabul etti.i.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA TÖRENLERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

7397

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler